Balayı dönüşü kaybolmuştu! Müge Anlı’daki 2 haftalık kaçak gelin Mesude Şahin bulundu mu?

Mesude Şahin Sönmez, 2 yıl boyunca nişanlı kaldığı adam ile evlendi. Evlendikten 10 gün sonra balayı dönüşünde ortadan kayboldu. Mesude'nin ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kızları Mesude'yi aradı. 16 gündür kayıp olan Mesude, Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları sonucu bulundu ve stüdyoya getirildi. Mesude'nin canlı yayında söyledikleri ise hayrete düşürdü.

featured

10 günlük evliyken balayı dönüşü ortadan kaybolan 19 yaşındaki Mesude bulundu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapıldığı stüdyoya getirilerek ailesiyle buluşturuldu.

Mesude, evlendiği adamla aslında evlenmek istemediğini ve eşine onu sevmediğini söylediğini anlattı.

Müge Anlı canlı yayında ateş püskürdü: ‘Kimse evime gelip kocamla TikTok’lar çekmesin, hiç tavsiye etmem’

Canlı yayına gelen Mesude, “İki yıldır nişanlıydım. Ama içim ısınmıyordu, aileme söyledim. Beni ciddiye almadılar. Nişanı atmamı istemediler. Başımızı öne eğme dediler, onların mutluluğu için evlendim.

Kimse bana mutlu olup olmadığımı sormadı, istemediğimi söylediğimde de kararları değişmemişti o yüzden mutlu rolü yaptım. Nişanlandığımda 17 yaşındaydım. 15 yaşıma kadar evcilik oynardım, 17 yaşımda gerçeği oldu.

Herkes biliyordu evlenmek istemediğimi ama sustular. İstemediğim bir evliliğin içindeydim. 7 gece boyunca balayında aynı yerde kalınca da onunla bir ömrü paylaşamayacağımı anladım.” ifadelerini kullandı.

Mesude’nin ailesi ise ”Biz de görücü usulü evlenmiştik, anlaşırlar devam ederler diye düşündük. Kızımızı zorladık, istemediğini söylemişti bize ama onu dinlemedik. Bizim cahilliğimiz yüzünden böyle oldu” diyerek kızlarını baba evine dönmek için ikna ettiler.

Anne ve babasının evine dönmeye karar veren Mesude, “Ailemin ilerde bu durumu benim yüzüme vurmalarını istemiyorum, boşanıp baba evine döneceğim” diyerek ailesinin yüreğine su serpti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir