Müge Anlı’dan nefesleri kesen operasyon: 15 yaşındaki kız alıkonulmuştu! ‘Günlük 2 bin lira alırsın’

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında filmleri aratmayan bir operasyona imza atıldı. Müge Anlı, Kocaeli Gebze'deki evinden 26 Ağustos'ta konsere diye çıkan ve tam 11 gündür 34 yaşındaki komşusu Arife A. tarafından alıkonulan 15 yaşındaki Asu A., dün akşam nefes kesen bir operasyonla kurtardı. İşte nefes kesen operasyona ait o anlar...

featured

Müge Anlı, Kocaeli Gebze’deki evinden, 26 Ağustos’ta konsere diye çıkan ve tam 11 gündür 34 yaşındaki komşusu Arife A. tarafından alıkonulan 15 yaşındaki Asu A.’yı, dün akşam nefes kesen bir operasyonla kurtardı. Müge Anlı, kayıp olarak aradığı Asu ile ilgili araştırmalarını sürdürürken Nazlı olarak bilinen komşu Arife A.’nın arkadaşı Yasemin Şahbaz’a ulaştı.

Yasemin Şahbaz, 15 yaşındaki Asu’nun kurtarılması için Müge Anlı’nın işbirliğini kabul etti ve kız çocuğunu alıkoyan Arife A.’la Yenikapı’da bir buluşma planladı.

Buluşma öncesi gerekli tüm önlemler ve teknik tedbirler alındı. Gönüllü işbirlikçi Yasemin Şahbaz, buluşmaya hazır hale getirildikten sonra Müge Anlı ekibiyle birlikte Yenikapı’ya doğru yola çıktı.

MÜGE ANLI EKİBİ VE EMNİYET GÜÇLERİ, TAKSİM’DE KONUŞLANDI

Bu sırada operasyondan haberdar edilen Fatih İlçe Emniyeti, Asayiş Büro Amirliği ekipleri de operasyon için düğmeye bastılar.

Ancak Yenikapı’daki buluşma noktasına gelindiğinde Arife A., bu kez Müge Anlı’nın işbirlikçisi Yasemin Şahbaz’ı Taksim Meydanı’na çağırdı.

Asu’nun kurtarılması için saniyelerle yarışan Müge Anlı ekibi, hiç vakit kaybetmeden Taksim’in yolunu tuttu.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne Bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri de eş zamanlı olarak Müge Anlı ekibi ile birlikte harekete geçti.

Müge Anlı’da Dj Gezin’in kardeşi Fatma Karadağ’ın ev sahibi konuştu, ortalık karıştı: ‘Kardeşimi öldürdü sonra da…’

KIZ ÇOCUĞUNU ALIKOYAN KOMŞU, KISKIVRAK YAKALANDI

Hemen ardından Taksim’e ulaşan Müge Anlı ekibi ve emniyet güçleri, buluşma noktasının yakınına konuşlandı.

Buluşma noktasında bekleyen işbirlikçi Yasemin Şahbaz, çok geçmeden Arife A. ile bir araya geldi. Arife A., bir an evvel Yasemin’i alıp gitmek istese de hiçbir yere kaçamadı.

Ekipler, kıskıvrak yakaladığı komşu Arife A.’yı emniyete götürürken Asu da tutulduğu eğlence mekanından kurtarıldı.

Kız çocuğu, ifade vermek üzere Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. İşlemlerin ardından da devlet koruması altına alındı.

“GÜNLÜK 2 BİN LİRA ALIRSIN”

Kurtarma operasyonu sonrası canlı yayına katılan işbirlikçi Yasemin Şahbaz, arkadaşı Arife A.’nın kendisini de ağına düşürmeye çalıştığını,

“Günlük 2 bin lira kazanırsın. Gel seni de gece kulübünde işe alayım. Sana yeni kimlik çıkarayım, çalışırsın” diye kandırmaya çalıştığını anlattı.

Kızına kavuşan baba Yüksel A., “Kızımı 11 gündür arıyordum. Bu operasyonu Müge Anlı’dan başkası yapamazdı” dedi.

Müge Anlı ise imza attığı büyük başarıyı “Biz Yasemin’le bir plan yaptık. Emniyetin de destekleri ile sonuçlandırdık. Yasemin, önce Arife ile buluştu.

Kaçmaya çalışsa da Arife kıskıvrak yakalandı. Kızımız da tutulduğu eğlence mekanından teslim alındı. Emniyet ekiplerine destekleri için çok teşekkürler” sözleri ile anlattı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir