Müge Anlı’da yeni bomba! Ayten Kahraman 5 milyon lirasını Adem Dolapçı’ya kaptırdı

Ankara'da yaşayan öğretmen Ayten Kahraman (47) kendini müteahhit ve gazi olarak tanıtan Adem Dolapçı (47) tarafından dolandırıldı. Kahraman, olay sonrası atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

featured

Kendisine 7 sene önce Facebook üzerinden mesaj atan Adem Dolapçı ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını söyleyen Kahraman, “Normalde mesajlara cevap vermem ama Adem Dolapçı bir paragraf çok düzgün bir mesaj atmıştı. Arkadaşlığımız öyle başladı.” şeklinde konuştu.

Kahraman, önce nişanlandıklarını ardından arabasını ve evini satıp 50 bin lira kredi çektiğini anlattı. Müge Anlı ise Adem Dolapçı’nın kendilerine mesaj gönderdiğini “Asıl dolandırılan benim” dediğini açıkladı.

BAŞKALARINI DA DOLANDIRMIŞ

Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Uludoğan (50), Dolapçı’nın kendisini 20 milyon lira dolandırdığını, belediyede şoför olarak çalışan Birol Horuzcu ise “Hobi bahçesi yapacağım” diyerek 500 bin lira dolandırıldığını anlattı.

Adem Dolapçı mağdurlarından biri olan Mustafa Uludoğan konuştu. Adem Dolapçı’nın kendisini de çiftlik yapacağını söyleyerek 20 milyon lira dolandırdığını vurgulayan Uludoğan, “Adem Dolapçı insanların iyi niyetini kullanıyor. Bu insan 76 yaşındaki annem Neksüde Uludoğan’ın üzerine senet yaptı. Annemi, beni ve kızımı dolandırdı. Kızımın adına çiftlik kurmak istiyordum. Kendisini iyi bir müteahhit olarak tanıttı. Bitirdiği işlerden bahsetti. Çiftliği Ankara Ayaş’ta yapacaktı. Çiftliğe başladı. Kendisine 6 sene önce o zaman 1 milyon euro değerinde, TL karşılığı 16 milyon lira olan açık senet verdim. İşi yarım bırakınca ‘imza atıp ayrılsın’ diye senedi verdim. Kırsal Kalkınma Programı’na göre sözleşme hangi müteahhitle yapılırsa o müteahhidin bitirmesi gerekiyor. Başka müteahhide işin verilme şansı olmuyor. ‘İşten çekilsin’ diye 1 milyon euro değerinde teminat senedi verdim. Ancak hayatımı mahvetti. Senedimi de geri vermedi. Ayrıca Adem Dolapçı’nın ABC isimli firmasına önce 970 bin lira, sonra da 3 milyon 500 bin lira havale yaptım. Bütün malzemeleri aldığı firmalara, çalıştırdığı ustalara ileri tarihli çekler vermiş. Ödeme yapmamış” dedi.

Son olarak, Adem Dolapçı’nın soyadını ‘Göktaşi’ olarak değiştirdiği öğrenildi.

 

Müge Anlı’da olay! Kızının kocasına kaçan Cemile Özdemir: “Çocuklarımı da kocamı da merak etmiyorum”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir