Müge Anlı’da Nahit Şansal’ın kızı Sema Baysal ve Alpin Düzgüner’in ‘kiralık katil’ yüzleşmesi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nahit Şansal cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Nahit Şansal'ın şüpheli ölümünde kızı Sema Baysal'a kiralık katil tutulduğunu söyleyen Alpin Düzgüner, yayının ardından ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne gitti. Savcı karşısına çıkan Alpin Düzgüner, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Düzgüner, adli kontrol şartıyla serbeste kalmasının ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sema Baysal ile yüzleşti.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nahit Şansal cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Nahit Şansal‘ın şüpheli ölümünde kızı Sema Baysal‘a kiralık katil tutulduğunu söyleyen Alpin Düzgüner, yayının ardından ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi’ne gitti.

“KİRALIK KATİL SUÇLAMASINI KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM”

Burada cumhuriyet savcısının talimatıyla polis noktasında gözaltına alınan Alpin Düzgüner, Firüzköy Polis Merkezi Amirliği’ne getirildi. Alpin Düzgüner, yaptığı açıklamada, “Ben üzerime atılan bu kiralık katil suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Üzerimden kaldırılmasını istiyorum” dedi.

Sema Baysal kiralık katil iddiasıyla gözaltına alınan ismi teşhis amacıyla polis merkezine çağrıldı. 11 aydır ulaşamadığı isimle Müge Anlı sayesinde yüzleştiğini söyledi.

Sema Baysal, “Karakoldan telefon geldi. Şahsın teşhisi beni davet ettiler. Program aracılığıyla yaklaşık 11 aydır ortaya çıkmayan şahıs, 3. günde ortaya çıktı. Bu çok sevindirici diye düşünüyorum.” dedi.

“İPEK’İN BİR FOTOĞRAFINI MI GÖRDÜ?”

Alpin Düzgüner’in doğruluktan uzak açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Sema Baysal, birden fazla şüphe üzerinde duruyor. Sema Baysal, “Yayın esnasında birkaç tane hatasını yakaladım. Birincisi yayına girdiğinde ‘Bir kadına zarar verilecek, onun görüşmesini yapmak üzere yoldan alındım’ dedi. İkincisinde de ‘Ben İpek’i hiç tanımıyorum, bilmem.’ dedi. Sonrasında da biz hastanede dayak yediğimizi anlattığımızda ‘Yahu Semiha abla sen İpek’i döversin. Enine boyuna bir kadınsın’ dedi. İpek’in şimdiye kadar bir fotoğrafını mı gördü? Sadece tek yaptıkları birbirlerini satıyorlar.” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Firüzköy Polis Amirliği’ne ifade verdikten sonra yeniden ekibimize konuşan Sema Baysal, Alpin Düzgüner’den şikayetçi oldu. Baysal, “Ben bunu yapmadım ya da haberim yoktu. Tesadüfen oradaydım gibi yalanlarla hiç kimsenin aleti olmasınlar. Sonuna kadar babamın ölümünün arkasında olacağım. Teşhis ettim. Evet o kişi. Programa katıldığı anki kadar bana hesap soracak rahatlıkta değildi burada. Son derece ürkmüş vaziyetteydi. Aylardır benim yaşadığım ürküntüyü korkuyu yaşıyordu.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
muge-anli-sahin-yuksekkaya
Müge Anlı’ya katılan Şahin Yüksekova: ‘Karıma Eminönü’ndeyim dedim Emine’deyim anladı evden kaçtı’
muge 3
Öz oğluna işkence yapan babaya Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Bunu Taksim Meydanı’nda sallandıracaksın
nahit-sansal-muge-anli
Müge Anlı Nahit Şansal kimdir? Nahit Şansal nasıl öldü? Sema Baysal sunuculuk mu yapıyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir