Müge Anlı’da şoke eden cinayet! Mehmet Topaloğlu’na sokak ortasında kurşun yağmuru: Kar maskeli katil kim?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Eskişehir'de sokak ortasında 5 kurşunla öldürülen Mehmet Topaloğlu cinayeti ele alındı. Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden Ahmet Çetin, katilin kar maskeli olduğunu öne sürerken, Müge Anlı "Kar maskeli katil" iddialarına inanmadığını söyledi. Cinayet tanığı Ahmet Çetin'in açıklamaları ise filmleri aratmayacak cinsten...

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Mehmet Topaloğlu cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Eskişehir’de yaşayan Mehmet Topaloğlu, sokak ortasında kar maskeli olduğu iddia edilen bir şahsın silahlı saldırısında öldürüldü.

Aile, cinayetin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Bunun üzerine Eskişehir’de cinayetin işlendiği köye giden Müge Anlı ve ekibi, Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden Ahmet Çetin ile konuştu.

“KAR MASKELİYDİ”

Olay günü yaşananları anlatan Ahmet Çetin, “Olay günü ben evimin oradan arabamı almaya doğru ağıla doğru gidiyordum. Mehmet’in olayında siyah kapı ile beton direk arasında ben o hizadayken şahıs bahçe duvarının dibinden ateş ederek atladı.

Hiç durmadan ateş etti. Yaklaşık 150 metre dere yatağına doğru kovaladım. 70-80 kilo aralarında 1,70-1,80 boyları arasında Kar maskeliydi.” ifadelerini kullandı.

Muhabirin “Peki ne oldu da peşini bıraktınız?” sorusuna yanıt veren Ahmet Çetin, “Ayağımda terlik vardı. Kaçtığı yer çalı çırpı olduğu için oraya doğru gitmem zordu.” diye konuştu.

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERİ: BEN BUNA İNANMIYORUM

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında da Mehmet Toplaoğlu cinayeti ele alındı. Müge Anlı, Ahmet Çetin’in “Katil kar maskeliydi” iddiasına tepki gösterdi ve “Ben buna inanmıyorum” dedi.

Ahmet Çetin’in iddiaları üzerine Müge Anlı, “Ahmet Bey ben sizin Mehmet Topaloğlu ile neden günde 3 kez konuştuğunuzu çözemedim” sorusunu yöneltti.

Ahmet Çetin, Müge Anlı’nın sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

“Mehmet ile biz telefonda 3 kere konuşuyoruz. Her gün konuşuyoruz. Mehmet iki sene önce komada kaldı. Sadece komadayken ilgilenmiyordum. Mesela geçen sene koyunu kaçırmış. Başka köyden birileri koyunu bulmuşlar. İlk önce şahsen beni aradılar.”

Bu cevap üzerine Müge Anlı, “44 yaşındaki bir adam 22 yaşındaki birini niye günde 3 kere arar?” diye sordu.

Ahmet Çetin ise “Bu benim işçim. Benimle birlikte çalışıyor. Kırda normalde tek başına gezen insanların başına her şey gelebilir. Sadece hayvanların başına bir şey gelmesin diye değil kendisini sevdiğim için de arıyorum.

Bu benim işçim. Benimle birlikte çalışıyor. Kırda normalde tek başına gezen insanların başına her şey gelebilir. Sadece hayvanların başına bir şey gelmesin diye değil kendisini sevdiğim için de arıyorum. Biz anlaşıyorduk, konuşuyorduk. Cinayetin işlendiği saatte hayvanlar da ağılda.” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1581937937851113472?s=20&t=JB-bm4-wtI74-CrBY_O8QQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir