Müge Anlı’da bomba: Dolandırıcı Ömer Can Aslanhan, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdi

Ekranların ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, kanser hastası yengesinin paralarını alıp ortadan kaybolan Ömer Can Aslanhan ismini Ezel Bayraktar sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured

Haftaiçi her gün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Ömer Can Aslanhan olayında yeni bir gelişme yaşanırken, Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümde yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

EZEL BAYRAKTAR OLDU

Ağabeyinin evini sattırdıktan sonra kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp giden Ömer Can Aslanhan ile yeni gelişmeler yaşandı. 17 Ekim 2022 tarihinde Ömer Can Aslanhan mahkeme kararı ile ismini Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin ismini aldığı ortaya çıktı. Dizide de İmirzalıoğlu’nun hayat verdiği karakterin ilk adı da Ömer’di. Sonrasında Ezel Bayraktar olmuştu.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1602589334733213696?s=20&t=ykPvx1ohKKSdx6wYXCAUiQ

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Bundan sonra Ezel Bayraktar olan ismi sonrası Üsküdar’da oturduğu ortaya çıkan Ömer Can Aslanhan ablasını ararken “Ben atv’ye Müge Anlı’ya gideceğim. Ağabeyim ile yüzleşeceğim.” ifadelerini kullanmış. Ezel Bayraktar’ın güveni kötüye kullanmak üzerine suç kaydı olduğu da ortaya çıkmış.

Adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna gelerek ağabeyi ile yüzleşti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir