Müge Anlı’da Ayten Sevim’in şüpheli ölümünde yeni gelişme! Oğlu Ertuğrul Sevim’den ‘kanlı sopa’ itirafı…

featured

Ayten Sevim’in kızları, babasının bir komşusuyla mesajlarını gördüklerini söylüyor. Bundan kısa süre vefat etmesi nedeniyle ölümünü şüpheli olarak görüyorlar.

Müge Anlı’nın bu haftaki konularından biri de Ayten Sevim olayı oldu. Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Sevim’in iki kızı programa başvurdu ve babalarından şüphelendiklerini dile getirdi. 11 Mart’ta yazlık evlerinde düştüğü öne sürülen Ayten Sevim, kızlarının yanına tedaviye giderken hayatını kaybetti.

Babalarının annelerine kötü davrandığını ve sürekli boşanmaktan bahsettiğini dile getiren kardeşler, evdeki altınların yerinin değiştiğine de dikkat çekti. “Babam bir başka kadınla “sır” diyerek konuşuyordu” sözleri ardından Müge Anlı’ya bağlanan baba Mürettin Sevim’in “Ben gönül eğlendirmek için konuşuyordum” sözleri ise stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi.

Müge Anlı’daki Ayten Sevim olayında şok iddia! Ayten Sevim’i eşi mi öldürdü?

Oğlu Ertuğrul Sevim’den şok iddia

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Mart 2021 Çarşamba canlı yayınında; Ayten Sevim’in şüpheli ölümü olayında kan donduran ‘Kanlı sopa’ itirafı yapıldı. Ayten Sevim’in oğlu Ertuğrul Sevim arabada kanlı sopa gördüğünü söyledi, stüdyo birbirine girdi. İşte o anlar:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir