Müge Anlı’da aranan Yasemin Salman’dan sevindiren haber! Sapık servisçi Nurettin Aslan gözaltında

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki kızı Yasemin Salman'ı arayan anne Sevim Hanım'ın 27 gündür aradığı kızı için günlerdir ekran başındaki feryatları yürekleri dağladı. Kızını kaçırdığını iddia ettiği servis şoförü Nurettin Aslan ise 15 yaşındaki Yasemin ile uygunsuz fotoğraflarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanmasının ardından küçük kızın kaybıyla ilgili gözaltına alındı.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran 15 yaşındaki Yasemin Salman isimli küçük kızın annesi Sevim Hanım, günlerdir kayıp olan kızının, servis şoförü Nurettin Aslan tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Anne Sevim Hanım, kızının son kez yaklaşık bir ay önce evden gittiğini, arayışa çıktığı kızını, son kez servis şoförü Nurettin Aslan’ın aracına binerken gördüğünü ve kızının günlerdir Nurettin Aslan tarafından alıkonulduğunu söyledi.

48 yaşındaki Nurettin Aslan ise iddiaları reddedip küçük kızın annesinden şiddet görüp kaçtığını ve kendisinin ise Yasemin’i başına bir şey gelmesin diye aracına alıp karakola gidip ifade verdiğini, bir süre sonra ise Yasemin’in kendi yanından da gittiğini ve nerede olduğunu bilmediğini iddia etti.

15 yaşındaki Yasemin Salman’ı kaçırdığını reddetmişti! Müge Anlı sapık servisçi Nurettin Aslan’ın iğrenç fotoğrafını ortaya çıkardı

Ancak yayına bağlanan Yasemin’in arkadaşları Nurettin Aslan’ın kendilerini taciz ettiğini iddia etti. Son olarak Yasemin’in arkadaşları tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderilen ve Nurettin Aslan’ın kucağına alıp küçük kızın karnını tutarak poz verdiği fotoğraf infiale yol açtı. Görüntüler üzerine küçük kızın kaçırılma ve zorla alıkoyulma şüphesiyle servis şoförü Nurettin Aslan Silivri Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1572123122668544001?s=20&t=DUZqkU6OIMzuM0iCTYccvQ

15 YAŞINDAKİ YASEMİN BULUNDU MU?

Sağlık kontrolünden geçirilen Nurettin Aslan’ın evi Silivri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından arandı. Nurettin Aslan ifade işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Silivri Emniyet Müdürlüğü çalışmaları sonucunda küçük Yasemin bulunup devlet korumasına alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir