Müge Anlı’da aranan Ümit Sedat Özcan’ın cesediyle ilgili korkunç iddia

Müge Anlı'da 'cinsel organına kadar kesmiş' sözleri kan dondurmuştu! Ümit Sedat Özcan'ın o görüntüsü ortaya çıktı herkes dehşete düştü. 46 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit Sedat Özcan aylar önce ortadan kayboldu. Evlatlarından hiçbir haber alamayan aile Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

featured

Müge Anlı’da aranan Ümit Sedat Özcan’ın kaybındaki son gelişmeler dehşete düşürdü. Annesi, erkek ve kız kardeşinin stüdyoda aradığı Ümit Sedat’ın cinayete kurban gittiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Benzer Haberler
muge-anli
Müge Anlı’da Ümit Sedat Özcan olayında şok eden iddia: ‘Kuzeni Kubilay Güney, cinsel organına kadar kesmiş’

ÜMİT SEDAT ÖZCAN’IN KAYBINDAKİ İDDİALAR

Kastamonulu 46 yaşındaki Ümit Sedat Özcan’dan 2 aydır haber yok. Aile kuzen Kubilay Güney’den şüpheleniyor. Ailenin iddiasına göre Kubilay, kuzeninin Bulgaristan’a kaçırıldığını, iddia etti. Aile Kubilay’ın kayıp Sedat Özcan’ı ve kendilerini tehdit ettiğini ifade ediyor. Sedat Özcan’ın kuzeninin iddiasına göre 70 bin TL borcu olduğu belirtiliyor.

KAN DONDURAN İDDİA

Kuzeni Kubilay Güney tarafından öldürüldüğü iddia edilen Ümit Sedat Özcan hakkındaki en çarbıcı ise ise Mesut isimli bir görgü şahidinden geldi. Mesut Bey, “Resmen cinayet işlemiş her tarafını kesmiş biçmiş. Kubilay, Sedat’ın bazı uzuvlarını kesmiş.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir