Müge Anlı’daki sapık Sinan Sardoğan gerontofili mi? Yaşlı kadınlara ilgi duyma sapkınlığı gerontofili nedir?

Arife Gökçe kaybındaki sapık Sinan Sardoğan hep 50 yaş üstü yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunmuş. Bilimsel olarak yaşlı kadınlara veya erkeklere cinsel ilgi duymanın ismi gerontofili. Yaşlı kadınlara cinsel ilgi duyanlara da gerontofil deniyor. Gerontofili belirtileri arasında yaşlı insanlarla fanteziler ilk sırada yer alıyor.

featured

Müge Anlı’da gündeme gelen ve Türkiye’yi sarsan 64 yaşındaki kayıp Arife Gökçe’nin kaybolmasında baş şüpheli olan sapık Sinan Sardoğan gerontofili mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktıktan sonra Sinan Sardoğan hakkında öyle korkunç cinsel taciz olayları ifşa oldu ki herkes şaşkına döndü. En şaşırtıcı olanı da Sinan Sardoğan’ın hep 50 yaş üstü kadınlara yönelik cinsel saplantılar sergilemesi oldu.

YAŞLI İNSANLARA CİNSEL İLGİ DUYMANIN İSMİ

Yaşlı kadın veya erkeklere cinsel ilgi duymanın bilimsel olarak bir ismi bulunuyor. Tıp dünyası buna gerontofili diyor. Yaşlı insanlara cinsel ilgi duyanlara da gerontofil deniyor. Sinan Sardoğan da bu tanıma uyan bir gerontofil.

Benzer Haberler
muge anli sinan sardogan
Müge Anlı’da aranan Arife Gökçe olayında flaş! Irz düşmanı sapık Sinan Sardoğan nasıl kaçtı?
sinan sardogan
Müge Anlı’da Arife Gökçe olayında flaş gelişme! Sapık Sinan Sardoğan hakkında şok bilgiler…
mugee anlii
Müge Anlı’da Arife Gökçe kaybı: Endişeli koca Fikri Gökçe tek bir kişiden şüpheleniyor

GERONTOFİL NE DEMEK? PEDOFİLİNİN TERSİ

Yaşlı insanlara yönelik sapkın cinsel eğilim olarak tanımlanan gerontofili (gerontophilia), pedofilinin (çocuklara cinsel yönelim) tersi olarak görülüyor. Gerontofil eğilimi olanlar sürekli yaşlı insanlarla cinsel ilişki kurma fantezileri kuruyor. Gerontofiller için yaşlı insanların maddi durumları ya da paralarının olması motive edici bir unsur değil. Gerontofillerin tahrik olduğu şeyler kırışıklar, bedensel olarak çökmüş olmaları, beyazlamış saçlar oluyor. Gerontofilin belirtileri arasında mastürbasyon yaparken sürekli yaşlıları düşünmeleri onlarla cinsel ilişki hayal etmeleri ilk sırada yer alıyor. Saplantılı karakterlerin genç kadın ve erkeklere karşı değil de yaşlılara karşı cinsel ilgi duyması da gerontofili belirtilerindendir.

GERONTOFİLİ NEDEN OLUR TEDAVİSİ VAR MI

Gerontofili aile büyüklerinin ya da yaşça daha büyük olanların önemli bir role sahip olduğu kültürlerde daha sık rastlanır. Gerontofili tedavisinde psikoanaliz, ilaç terapisi, davranış terapisi, bilişsel terapi, hipnoz kullanılır. Çocuklara cinsel ilgi duyma olarak görülen pedofili üzerinde çokça bilimsel araştırma olmasına rağmen, bunun zıttı olarak görülen yaşlılara cinsel arzu duyma olan gerontofiliye yönelik çok fazla bilimsel araştırma bulunmuyor.

SİNAN SARDOĞAN TÜRKİYE’NİN GÖRDÜĞÜ İLK GERONTOFİLİ VAKASI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ülke gündemine gelen Sinan Sardoğan Türkiye’nin aleni olarak gördüğü ilk gerontofili vakası. Tokat’ın Almus köyünde yaşayan Sinan Sardoğan’ın yaşlı kadınlara yönelik cinsel yönelimini herkes farketmiş. Bu normal bulunmadığından da Sinan’ın akli dengesinin yerinde olmadığı sanılmış. Ancak daha önce hapse girdiği olayda Sinan Sardoğan için akli dengesi yerinde raporu bulunuyor. Almus köylüleri Türkiye geneli gibi yaşlılara yönelik cinsel sapkınlık olan gerontofili vakasına hiç tanık olmadığından Sinan Sardoğan’ı deli olarak niteliyordu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir