Müge Anlı’daki Muhammet Burhan cinayeti çözülüyor! Eşi Fatma Burhan, yasak aşkı Selami Şen’i işaret etti

Amasya’nın Aksalur köyünde 16 Ağustos 2021’de öldürülen 27 yaşındaki iki çocuk babası Muhammet Burhan cinayetinde düğüm çözülüyor. Cinayeti işleyen Müge Anlı, öldürülen Muhammet Burhan'ın eşi ile itiraf konuşması yaptı. Canlı yayında gözyaşları içinde Müge Anlı ile baş başa konuşmak isteyen Fatma Burhan, "Tutuklansın istiyorum" diyerek yasak aşkı Selami Şen'i işaret etti. İşte Muhammet Burhan olayı ile ilgili gelişmeler…

featured

Türkiye, işlenen Amasya’da öldürülen iki çocuk babası Muhammet Burhan‘ı konuşuyor. Muhammet Burhan’ın akrabaları ve arkadaşları bu cinayetin çözülmesi için günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oluyor.

Cinayeti ele alan Müge Anlı, öldürülen Muhammet Burhan’ın eşi ile itiraf konuşması yaptı.

Canlı yayında gözyaşları içinde Müge Anlı ile baş başa konuşmak isteyen Fatma Burhan, “Tutuklansın istiyorum” diyerek yasak aşkı Selami Şen’i işaret etti.

Öldürülen Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan’ın, eşi ölmeden 2 ay önce ilişkisini bitirdiğini söylediği Selami Şen, bir süredir şüphelerin odağında yer alıyor. Şüphelerin sebebi ise Müge Anlı’ya konuşan görgü tanıklarının Selami Şen’i olay günü, olay yerine yakın yerde görmüş olmaları…

İşte Muhammet Burhan cinayeti ile ilgili son ayrıntılar…

Muhammet Burhan’ın eşi Fatma Burhan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı’da şok eden gelişme! Dursun Zehir’i torunu Kerim Bekar’ın arkadaşları öldürüp parça parça gömmüşler

Fatma Burhan, şu ifadeleri kullandı:

“SELAMİ’NİN YARGILANMASINI İSTİYORUM”

“Ben eşim öldürüldükten iki gün sonra kendisine sordum. ‘Ben yapmadım’ dedi. Bundan iki gün önce oltalara bakmaya gittikleri için sordum. ‘Bu cinayeti sen mi işledin?’ dedim.

İki çocuk annesi olduğumu söyledim. ‘Ben yapmadım’ dedi. Ben kendisine de soruyorum. Eğer gerçekten yaptıysa sorgulansın. Ben sorgulanmasını istiyorum.

Ben kendisine sordum. Eğer gerçekten bu cinayeti sen yaptıysan ben bulurum, buldururum dedim. Bunun sonu hiç iyi olmaz. Ben seninle konuştuysam yalnızlığa düştüğüm için konuştum dedim.

Kimse eşime bunu yapamaz dedim. Ben yapmadım dedi. Ben dün yine kendisine sordum yine ben yapmadım dedi. Ben Selami’nin sorgulanmasını istiyorum. Yaptıysa polis sorgulasın.

“SENİN HAKKINDA ÇOK İDDİALAR VAR”

Fatma bebek doğduktan sonra Selami ile görüşmeyi kesmiş. Bu sebeple Selami’nin eşini öldürmüş olabileceğini düşündüğünü belirterek şunları anlattı:

“Eşimle ölmeden 2 gün önce balığa gittiler. Eşim öldükten sonra ben otelde Selami’ye sordum: Senin hakkında çok iddialar var. Herkes seni o köprünün üstünde gördüğünü söylüyor. Beni 2 çocuğumla rencide ediyorsunuz dedim. Ben de istiyorum Müge Abla, Selami de sorgulansın. ”

“KAYINPEDERİM BANA TACİZDE BULUNDU”

Peki jandarmaya neden Selami’nin adını vermedi? Bu soru üzerine Fatma şu yanıtı verdi:

Onun sebebi kayınpederim. Kayınpederim bana tacizde bulunduğu için beni tehdit ettiği için vermedim. Kayınpederim sürekli beni arıyor bana gelmek istiyordu. Ses kaydında da var. Jandarmada kayınpederim ses kayıtları incelenmesin diye beni tehdit etti isim verdirmedi. Ben Ömer başçavuşa sonra Selami ile konuşmuşluğum var. Kayınpederim kayıtların incelenmesini istemiyor (taciz ettiği ortaya çıkar diye) dedim.

Ben jandarmada Selami’yle ilgili hiç bir şey söylemedim. Ama artık söylüyorum. Selami de polis tarafından sorgulansın. Eşimin katili ortaya çıksın. O günü jandarmaya söyleyemedim. 2 gün önce olta atmışlardı. Eşim oltalara bakmaya gittiğinde cinayet işlenmiş olabilir. Selami ile ayrılmıştık o yüzden öldürmüş olabileceğinden kuşkulanıyorum.”

“BENİM CİNAYETLE İLGİM YOK”

Selami ise şunları söyledi:

“Benim cinayetle ilgim yok. Burada yeterince rezil olduk. Ben sevdim mi sevdim. Ama benim cinayetle alakam yok”

Olayla ilgili araştırma hala devam ediyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir