Müge Anlı’da gündem olmuştu! Cesedi dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay toprağa verildi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi derin dondurucuda bulunmuştu. 3 yaşındaki kızın cenazesi toprağa verildi...

featured

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay‘ın cesedi derin dondurucuda bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet Aksu ile sevgilisi Muhabbet Toz tutuklanırken, şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

Muhabbet Toz’un ölen Lina Nazlı’nın cesedini yakmayı teklif ettiğini öne süren Mehmet Aksu, “Muhabbet bana, ‘bu çocuğun cesedini yakayım, parçalarını bir yere gömeyim, kurtulayım’ dedi. Ben de 3 çocuğum olduğunu ve böyle bir şey yapamayacağımı söyledim. Bunun üzerine bana iş yerime götürüp, derin dondurucu alarak, cesedi dondurucuya koymayı teklif etti. Ceset sürekli gözümüzün önünde olacağı için kimsenin bulma ihtimali olmayacağını söyledi. Ben buna da karşı çıktım ama ısrar edince kabul etmek zorunda kaldım. İş yerime yakın bölgede 5 bin liraya bir derin dondurucu satın aldık. Bir saat sonra derin dondurucuyu iş yerine getirdiler. Biz de Muhabbet ile aracıma binerek evden Lina Nazlı’nın battaniyeye sarılı cesedini iş yerine getirip, derin dondurucunun içerisine koyduk.” dedi.

LİNA NAZLI TOPRAĞA VERİLDİ

3 yaşındaki kızın cenazesi İstanbul’dan gelen babası Abdurrahman E. tarafından teslim alınarak Asri Mezarlık’taki Bahaeddin Nakıboğlu Camii’ne getirildi.

Namaz öncesinde kızının tabutuna sarılan Abdurrahman E., “Sana nasıl kıydılar, daha çok küçük” diye gözyaşı döktü.

Kızının tabutunun başından bir an olsun ayrılamayan acılı baba “bebeğim üşümesin” diyerek bir yıldır görmediği kızının tabutuna kendi montunu sarması ise yürek yaktı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Başbuğ ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze namazının ardından Lina Nazlı’nın cenazesi babasının ve akrabalarının omzunda Asri Mezarlık’a götürülerek toprağa verildi.

Cesedi dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay olayında şok! İşte Mehmet Aksu ile Muhabbet Toz’un ifadesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir