Müge Anlı, kızı Lidya Müge Akdağ’a neden kendi ismini verdi?

featured

ATV ekranlarında Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, gündemden düşmüyor. Programında çözdüğü olaylardan, yıllardır kayıp olan kişileri bulmasına kadar Anlı, Türkiye’nin sevilen isimleri arasında yer alıyor. Özel hayatını sır gibi saklayan Anlı’nın boyunda kızı olduğunu biliyor muydunuz? Kızı Lidya Müge Anlı’yı görenler “güzelliğini annesinden almış” demeden edemiyor.

MÜGE ANLI KIZINA NEDEN KENDİ ADINI VERDİ?

Müge Anlı’nın gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden olan kızı Lidya Müge Akdağ şimdilerde 19 yaşına girdi. Güzelliğini annesinden alan Lidya Müge Akdağ, kameralardan hep uzak büyütüldü. Müge Anlı eşi Burhan Akdağ’dan kızı 6 yaşındayken boşandı. Mahkeme sonrası Lidya Müge Akdağ’ın annesi Müge Anlı’da kalmasına karar verildi.

Müge Anlı kızına da kendi adı olan Müge’yi vermiştir. Müge, güvenilir ve sabırlı kişilik sahibi olması gereken insanlara da verilmektedir. Beğenilen ve ilgi gören, ay gibi güzel, inci çiçeği ve çiçekli süs bitkisi olarak dört farklı anlamı da içerisinde bulunduran isim günümüzde çok fazla tercih edilen isimler arasında yer almamaktadır.

MÜGE ANLI’NIN KIZI BOYUNA GELDİ

Kameralardan uzak büyüyen Lidya Müge Akdağ, şimdilerde 19 yaşına girdi. Müge Anlı’nın boyuna gelen kızının son hali epey merak ediliyordu. Müge Anlı, ‘ben böyle bir çocuk yetiştirdiğim için rabbime şükrediyorum’ açıklamasında bulunmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir