Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! Ölmüş eşi Muhammed Burhan’ı aldatan Fatma Burhan’ı bağırta bağırta itiraf ettirdi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2021’de öldürülen Muhammed Burhan olayı görüşülürken, canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Deneyimli sunucu Müge Anlı, öldürülen adamın eşi Fatma Burhan’ı deyim yerindeyse perişan etti. Eşini aldatan Fatma Burhan, erkek arkadaşını saklayıp eşinin yasak ilişki yaşadığını ileri sürmüştü. Jandarma soruşturmasında kadınların ölen Muhammed Burhan ile ilişkisi tespit edilememişti. 25 Mayıs 2022 çarşamba günü yayınlanan son bölümde Fatma Burhan tekrardan kadınlara iftira atınca, Müge Anlı sinirlendi. Anlı, Fatma'yı bağırta bağırta itiraf ettirdi.

featured

Amasya’da 2021 yılında öldürülen 2 çocuk babası Muhammed Burhan cinayetini işleyen Müge Anlı, son canlı yayında öfkeden deliye döndü. Muhammed Burhan’ı aldatan Fatma Burhan, cinayetten sonra kuşkulanmasına rağmen sevgilisinin adını jandarmaya vermemişti.

Fatma Burhan kendi kirli çamaşırlarını saklarken, eşi Muhammed Burhan’ın, köydeki 2 kadın ile ilişkisi olduğunu iddia edip onların isimlerini jandarmaya vermişti. Komşusu olan kadınlar hakkında iftira atan Fatma Burhan, evine ona yardıma gelen adaşı Fatma’nın çocuğunun da eşinden olduğu dedikodusunu çıkarmıştı.

Hatta bunu jandarmaya da ifade olarak vermişti. Jandarmanın sorgusunda ve araştırmasında her iki kadının da Muhammed Burhan ile gönül ilişkisi olmadığı, telefon kayıtlarıyla da ispatlanırken, Fatma Burhan’ın gizlediği yasak ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Muhammed Burhan cinayetinde Selami Şen’e sinirlenen Müge Anlı çileden çıktı: ‘Sana bir çarparım birde yer çarpar’

MÜGE ANLI’NIN SİGORTALARI ATTI

Fatma Burhan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in çarşamba günü yayınlanan son bölümünde yine aynı iftiraları dillendirdi. Müge Anlı defalarca 2 kadının gönül ilişkisinin olmadığını hatırlatmasına rağmen iftirasına devam etti. Adaşı olan Fatma’nın eşiyle ilişkisi olduğunu yeniden iddia edip ‘ebene, kaynanana sor’ deyince Müge Anlı’nın sigortaları attı ve şunları söyledi:

”Yahu neyi soracağız ebesine. Kim görmüş Muhammed ile Fatma’yı? Bir kadın bir kadına bu kadar iftara atar mı ya! Sen ne kadar terbiyesiz bir kadınsın! Karnındaki çocuğa benim kocamın demişsin. Daha ne söyleyeceksin. Terbiyesizlik değil mi bu!

Edep vardır haya vardır bir kadın hakkında söyleyemezsin. Kendin başka adamla berabersin. Kendi çocuğuna biz utancımızdan çocukla ilgili bir şey söylemiyoruz da sen niye bu kadının çocuğunu ağzına alıyorsun. İlla ki beni çıldırtmak mı istiyorsun. Eben dedi kayınvaliden dedi diyorsun sanki onlar Muhammed ile Fatma’yı görmüş gibi yapıyorsun. Müsaade etmem! Laf kalabalığına müsaade etmem.”

FATMA BURHAN’I BAĞIRTA BAĞIRTA İTİRAF ETTİRDİ

Bu çıkıştan sonra Müge Anlı, Fatma Burhan’a dedikodu yaptığını ve iftira attığını ‘yüksek sesle söyle’ deyip bağırtarak tek tek itiraf ettirdi. İşte o diyaloglar:

Müge Anlı: -Böyle küçük sesle konuşmayacaksın. Avaz avaz bağırıyorsun ya kim gördü Muhammed ile Fatma’yı…
Fatma Burhan – Kimse görmedi
Müge Anlı : Yüksek sesle söyle
Fatma Burhan : Kimse görmedi
Müge Anlı : Senden başka Fatma ile Muhammed’in dedikodusunu yapan oldu mu?
Fatma Burhan: Olmadı doğru… Ona dedikodu deniliyor.
Müge Anlı : Oldu mu olmadı mı yüksek sesle söyle
Fatma Burhan : Olmadı
Müge Anlı : Kim attı onlara bu iftirayı
Fatma Burhan : İftira mı bu ben söyledim doğru!
Müge Anlı : Yüksek sesle
Fatma Burhan : Ben söyledim
Müge Anlı : Daha o zaman dedesini ebesini karıştırma. İnsanların çocukları üzerinden bunu yapamazsın. Sen kendin hamileyken başka adamla görüşmeyecektin. Hamile kadın başka adamla görüşemez. Hamileliğin de bir ulviyeti vardır. Sizin bir mideniz bulanmıyor mu ya!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir