Müge Anlı, Ezel Bayraktar’ın dolandırdığı Tuğba Aslanhan’a canlı yayında 150 bin lira verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü canlı yayınında yüzleri gülümseten anlar yaşandı. Ezel Bayraktar, yengesinin kanser tedavisi için kullanacağı 300 bin TL'yi harcamıştı. Müge Anlı, bir izleyicisinin tedavi için 150 bin lira gönderdiğini açıkladı. Canlı yayında parayı teslim eden Anlı, "Bunu bir hediye olarak kabul et. Eksik kalırsa da ben tamamlayacağım. İyileştikten sonra seni misafir edeceğim" ifadelerini kullandı.

featured

Paraları yediğini canlı yayında itiraf eden ve ismini mahkeme kararıyla Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini belirten Aslanhan, ‘Faizini yemek için verdiler. Ben de parayı yedim. Yengemin kanser olduğunu bilmiyordum. Vallahi burada öğrendim. İhtiyaçlarım için kullandım. Oyunculuk eğitimi aldım. Dizide oynayıp paralarını vereceğim’ ifadelerini kullanmıştı.

150 BİN LİRA VERDİ

Bugünkü canlı yayında ise yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. Başarılı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında bir kutu açtı. Kutunun içinde ise 150 bin lira vardı.

 

Anlı, ‘Çok sayıda izleyicimiz senin tedavi olmanı istiyor. Hastaneye giderken bir taksiye binmeni istiyor. Ezel o 300 bin liralık borcu ödeyecek. Bu parayı çok sevdiğim adını vermek istemeyen bir izleyicim verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tedavi olman için 150 bin lira gönderdi. Bu senin. Hayatım bunu bir hediye olarak kabul et. Birkaç izleyicim daha var o 300 bin lirayı tamamlayacağım. Eksik kalırsa da ben vereceğim. Her şey bir tarafa önemli olan senin tedavi olabilmen. Sen tedavi olduktan sonra saçını başını yaptıktan sonra seni burada misafir edeceğim. Artık yüzün gülsün’ ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
müge anli
Müge Anlı’da, ‘Ezel Bayraktar’ın tedavi parasını yediği’ hasta yengesi Tuğba fenalaştı
ezel-bayraktar-muge-anli
Müge Anlı’daki Ezel Bayraktar için Türkiye’nin her yerinden ihbar yağdı! Dolandırdığı kadınlardan bomba açıklamalar…
muge-anli-ezel-bayraktar
Müge Anlı’da bomba: Dolandırıcı Ömer Can Aslanhan, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdi

EZEL BAYRAKTAR UTANARAK İZLEDİ

Gözyaşlarına boğulan Tuğba Aslanhan ise Müge Anlı ile parayı gönderen izleyiciye teşekkür etti. Yengesinin tedavi parasıyla gününü gün eden çakma Ezel Bayraktar ise o anları utanarak izledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir