Müge Anlı’da ünlenen çakma Ezel Bayraktar ve sevgilisi Melodi Tezcan’dan aşk pozları

Müge Anlı'da ünlenen çakma Ezel Bayraktar, Melodi Tezcan isimli TikToker ile aşk yaşamaya başladı. Çiçeği burnunda çiftin aşk pozlarına beğeni yağdı. Sosyal medya kullanıcıları ise "Ezel Eyşan'ını buldu. Oysa herkes öldürür sevdiğini…" şeklinde yorumlar yaptı.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında unutulmayanlar arasında yer alan Ezel Bayraktar aradığı aşkı buldu. Gerçek adı Ömer Can Aslanhan olan ve mahkeme kararıyla adını Ezel Bayraktar yapan genç adam, kanser hastası yengesinin 300 bin liralık tedavi parasını hortumlamıştı.

PARAYI HARCADIĞINI İTİRAF ETTİ

Canlı yayında paraları yediğini itiraf eden çakma Ezel, “Parayı çalmadım. Onlar bana verdi. Faizini yemek için verdiler. Ben de parayı yedim. İhtiyaçlarım için kullandım. Benim bir kariyerim var. Oyunculuk eğitimi aldım. Tatile de gittim.

Günlük 10 bin lira harcadım. Bir dizide rol alıp paralarını ödeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

ezel bayraktar kimdir

MÜGE ANLI KANSER HASTASI KADINA YARDIM ETTİ

Müge Anlı ise kanser hastası kadına yardım eli uzatmıştı. Oyunculuk hayali kuran Ezel Bayraktar‘ı da ajansa yazdırmıştı.

@ezelbayraktr34

Seni Benden Alsalar Koparsalar Yinede Vaz Gecmem #ömrüm #gülüm #hayatim @MELODI TEZCAN 🤍 @Ezel bayraktar #esraerolda_atv #mugeanlitatlisert #esra #mugentrain #muge #papatyam #sevgililer #çicegimbenim🌹🌹 #aşkkkkk #karizma #flimclips #sinemafilmi #diziedit #mugeanlitatlisert #viral #CAPCUT #esraanabil #arnavut #avusturalya #fransadakitürkler #almanyada #turkiyemmm #dünyam #foxbody #trt1 #kanaldromania #atvlifestyle #kanal7

♬ Cano – Burak Bulut

EZEL BAYRAKTAR TİKTOKER SEVGİLİ YAPTI

Sosyal medyada 20 binden fazla takipçiye ulaşan Ezel Bayraktar, Melodi Tezcan isimli TikToker ile aşk yaşamaya başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir