Müge Anlı’daki Savaş Aydoğan cinayetiyle ilgili bomba detay! Cem Tuna’dan çelişkili itiraf…

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde Müge Anlı’da gündeme gelen kuaför Savaş Aydoğan olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Zonguldak’ta polise teslim olan Cem Tuna, cinayeti itiraf etti. 42 gün sonra Savaş Aydoğan’ın cansız bedenine fındık bahçesinde ulaşıldı.

featured

Sakarya’da 25 Nisan tarihinde gizemli şekilde ortadan kaybolan kuaför Savaş Aydoğan olayına ilişkin sır perdesi aralandı. Olay, Savaş Aydoğan’ın ev sahibi Cemal Tuna’nın, Aydoğan’a ulaşamaması ile gün yüzüne çıktı. Cemal Tuna, durumu Savaş Aydoğan’ın arkadaşı ve oğlu Cem Tuna ile kuaförün kız arkadaşı Merve E.’ye sordu.

Eski bir emniyetçi olan Cemal Tuna, sonrasında oğlu ortadan kaybolunca kuşkulanmaya başladı. Cemal Tuna, Müge Anlı’nın programına çıkıp bildiklerini anlatıp kayıp oğluna seslenmişti. Cemal Tuna’nın şüpheleri haklı çıktı. Teslim olan oğlu Cem Tuna, cinayeti itiraf edip cesedin yerini gösterdi.

Müge Anlı’da gündem olan Savaş Aydoğan olayıyla ilgili yeni gelişme! Aranan isim yakalandı

Cemal Tuna, kiracısı kuaför Savaş Erdoğan kaybolunca oğlu Cem Tuna ile kız arkadaşı Merve E’ye sordu. Kız arkadaş Merve E., Savaş Aydoğan’ın babasının il dışındaki evini onarmaya gittiğini iddia etti.

Merve E.’nin sözlerine inanmayan Cemal Tuna, kuaför Savaş Aydoğan’ın ailesini Sakarya’ya çağırdı. Bunun üzerine kız arkadaş Merve E. ile Cem Tuna’nın ifadeleri de alındı. Cem Tuna, ifade verdikten sonra sırra kadem bastı.

Kuaför Savaş Aydoğan’ın kız arkadaşı Kocaeli’de 20 Mayıs 2022 tarihinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Kocaali Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılan Merve E., adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Kız arkadaşın serbest kalmasından 16 gün sonra ise, kayıp arkadaş Cem Tuna Zonguldak’ta polis ekiplerine teslim oldu.

Cem Tuna’nın, arkadaşını silah ile öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine Kocaali ilçesi Görele Mahallesi’nde jandarma, polis, sağlık, olay yeri inceleme ekipleri Aydoğan’ın cansız bedenini bulabilmek için hummalı bir çalıştırma başlattı.

Şahsın itirafı üzerine bölgede başlatılan kazı çalışmaları, Cem Tuna’nın polis ekipleri eşliğinde olay yerine gelmesi ile son buldu. Cem Tuna, ilk ifadesinde, Aydoğan’ı öldürüp, babası tarafından kendisine verilen fındık bahçesine gömdüğünü söyledi.

Müge Anlı’daki Savaş Aydoğan ve Cem Tuna kaybıyla ilgili gözaltına alınan Merve E. İle ilgili flaş karar

Cem Tuna’nın itirafı sonrasında acı gerçek ortaya çıktı. Savaş Aydoğan’ın cansız bedenine 42 gün sonra fındık bahçesinde ulaşıldı. Aydoğan’ın cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze aracına konularak morga kaldırıldı. Cem Tuna ise Kocaali Adliyesine sevk edildi.

CİNAYET SEBEBİ KADIN

Cem Tuna, cinayet sebebinin ikisinin de ilişkisi olan Merve E. olduğunu söyledi. Kıskançlık cinayetinde Cem Tuna, sevgilisinin eski sevgilisi olan Savaş Aydoğan ile konuyu görüşmek için buluşup fındık bahçesindeki evine gitmiş.

Arabada kavga etmeye başladıklarını belirten Cem Tuna, fındıklıktaki eve geldiklerinde Savaş Aydoğan’ın araçtan inip koşarak eve girdiğini söyledi. Ev Cem Tuna’ya aitti ve duvarında bir tüfek asılıydı.

İddiasına göre Savaş Aydoğan o tüfeği alıp Cem Tuna’ya doğrulttu. Cem Tuna da belinden çıkardığı silahı ateşleyip onu öldürdüğünü anlattı.

CESEDİ BIRAKIP KAHVEHANEYE GİTTİ

Cem Tuna’nın cinayeti işledikten sonra cesedi evde bırakıp kahveye gittiğini ve 4 saat orada oturduğunu söyledi. Sonra eve dönen Cem Tuna, cesedi tek başına sürükleyerek fındıklığa götürüp gömdüğünü söyledi.

Cem Tuna’nın cinayete ilişkin yazdığı senaryo kuşku yarattı. Cesedi bıraktığını söylediği yerde hiç kan bulunmadı. Ayrıca kendisine doğrultulduğunu söylediği tüfek de evin altına gömülü bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir