Müge Anlı canlı yayında Sinan Sardoğan’a ne oldu? Yayın neden kesildi?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son programda ise canlı yayında tepkilerin odağında Sinan Sardoğan'a saldırı girişimi yaşandı.

featured

Sosyal medyada paylaşılan Müge Anlı videosu gündem oldu. Programda Arife Gökçe’nin kaybolmasıyla ilgili Sinan Sardoğan’a oklar yöneldi.

Tepki çeken Sinan Sardoğan’a yayın sırasında kayıp kadının çocukları tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. Güvenlikler araya girerken yayın ise reklama gitti.

Kısa aranın ardından yayın normale dönerken vatandaşlar sosyal medyada Sinan Sardoğan’ın nasıl canlı yayında olduğuna dair tepki gösterdi.

ÖNCEKİ YAYINDA DA ORTALIK KARIŞMIŞTI

Sardoğan, Gökçe’nin kaybıyla ilgili ‘Benim de annem yok. Başkasından bana ne. Onlara niye üzüleyim bana ne. Üzülecek olsam ona mesaj attığım için üzülürüm‘ ifadelerini kullanmıştı. Şevki Sözen’in ‘Arife Hanım’ı biri öldürmüş olsa üzülür müsün?‘ sorusu üzerine öldüren kişiden bahsederek ‘Niye üzülecekmişim. Allah belasını versin‘ diyen Sardoğan’ın sözlerini yanlış anlaşılınca ortalık karışmıştı.

Annelerine “Allah belasını versin” denildiğini zanneden kayıp kadının çocukları Atakol ve Tufan, Sinan Sardoğan’a saldırmaya çalışmıştı. Güvenliklerin araya girmesiyle Sardoğan, stüdyodan çıkartılırken Gökçe’nin çocukları güçlükle sakinleştirilmişti.

O anlarda ağlamaya başlayan Sardoğan ise, ‘Kim öldürdüyse Allah belasını versin. Ben bir şey yapmadım. Ben öyle bir şey yapar mıyım? O benim için ana yarısıydı‘ ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir