Türkiye, Müge Anlı’daki Bozyer Köyü'ndeki eş değiştirmeli çarpık ilişki ağını konuşmuştu! Ali Varçın: ‘Karımla ilişkisi olduğunu bilseydim…’

Fethiye’deki Bozyer Köyü'ndeki Paslı çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan Ali Varçın, ilk kez hâkim karşısında kendini savundu. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede cinayetin ayrıntılarına yer verildi. Sanık Varçın, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

featured

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Bozyer Köyü’nde, Cahit-Hatice Paslı çifti motosikletle hareket halindeyken av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. 6 yıl önce işlenen bu cinayetin çözülmesini isteyen Hatice Paslı’nın ikiz kardeşi Kadir Koç, atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Müge Anlı da işin içinden çıkamadı! Öldürülen Paslı çiftinin ardından swinger ilişkisi ortaya çıktı…

Kadir Koç ve diğer konukların anlattıkları bir skandalı ortaya çıkardı. Ölen çift ve köyde yaşayan birçok kişinin birbiriyle yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kadir Koç, cinayetlerle ilgili olarak köylülerden Ali Varçın‘dan (48) şüphelendiğini söyledi.

İddiaya göre Ali Varçın’ın öldürülen Hatice Paslı ile ilişkisi vardı. Ali Varçın’ın cinayetler yaşanmadan 1 hafta önce Cahit ile o bölgede karşılaşıp, tartıştığı ve silahının kayıp olduğu belirtildi.

Öldürülen çiftin arkadaşı olduğu belirlenen Ali Varçın ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Ali Varçın ilk kez hakim karşısına çıktı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Varçın, hakkındaki iddiaları kabul etmezken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Varçın’ın cinayeti işlediği kanıtlarıyla açıklandı. Daha önce Müge Anlı’nın sunduğu tatlı sert programında da olay ele alınmış, şüpheler Varçın üzerinde toplanırken, aileler arasında çarpık ilişkiler olduğu da ortaya çıkmıştı. Tutuklu sanık Varçın, ilk kez hakim karşısına çıkarken, suçlamaları reddetti.

CİNAYETİN AYRINTILARINA YER VERİLDİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nda hazırlanan iddianamede Ali Varçın’ın evinin Paslı ailesiyle yan yana olduğu, geçmiş dönemde aralarında oluşan anlaşmazlık nedeniyle evini ayırdığı belirtildi. Varçın’ın 500-600 metre uzağa taşıdığı, eş değiştirmeli çarpık ilişki yaşadıklarına dair köyde dedikodular çıktığı, kendisine ait hayvanların birden fazla kez değişik zaman aralıklarında çalınmasından dolayı Cahit Paslı’yı suçladığı, olaydan yaklaşık 15 gün önce şüphelinin çoban evinde bulunan ve kendisine ait olan 2 adet av tüfeğinden 8 li otomatik av tüfeğinin çalınmış olduğu, ruhsatsız olması sebebiyle resmi makamlara haber vermediği kaydedildi.

İddianamede Ali Varçın’ın yine A.K adlı şahsa keçilerin çalınmasından dolayı Cahit Paslı’yı suçlayarak “Bunların önüne geçmezsek bizi tozutacak bu Cahit. Ama kaldırırsak ikisini de kaldırmak lazım. Cahit’in işine bakmamız lazım” yönünde beyanda bulunduğu, Yine Ali Varçın’ın E.G adlı şahsa “Benim hayvanları Cahit çalıyor, hayvanlarımı sattığı yeri de buldum. Ben bu Cahit Paslı’yı öldüreceğim ama Allah’ın dan bulsun” diye belirttiği de yer aldı.

ATIŞ ARTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Ayrıca Ali Varçın’ın sağ el, sol el ve tüm giysileri üzerinde atış artıkları tespit edildi. Ali Varçın’a ait olan ve kaybolduğunu iddia ettiği tüfekle daha önce A.K adlı şahsın havaya ateş ettiği, bu sırada çıkan kartuşların bulunup yapılan incelemesinde, Paslı çiftini öldüren tüfekle aynı olduğu, yapılan HTS kayıtlarında Ali Varçın’ın olay tarihinde olay yerinde bulunduğu tespit edildiği belirtilerek TCK’nın 81.maddesine göre, çifte müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

“BEN ÖLDÜRMEDİM”

Fethiye Ağır Ceza mahkemesindeki ilk duruşmada tutuklu sanık Muhammet Ali Varçın, SEGBİS aracılığıyla bağlandığı, Seydikemer Eşen T Tipi kapalı cezaevinden yaptığı savunmada, “Kesinlikle Cahit ve eşi Hatice’yi öldürmedim. Kimin öldürdüğüne ilişkin bir bilgim yoktur. Kesinlikle Cahit ve eşini kastederek, bunların önüne geçmezsek bizi tozutacak bu Cahit. Kaldırdığımızda ikisini birden kaldırmamız lazım. İfadesi kullanmadım. Cahit’in işine bakmamız lazım demedim. Cahit ve Hatice’nin öldüğünü kardeşi Ekrem Paslı’nın telefonla araması ile öğrendim. Hastalığımdan dolayı askerlik yapmadım. Bana çürük raporu verdiler. Benim ve eşim hakkında eş değiştirme dedikodusu çıkardılar.

Bu olayda şöyle oldu. Bir gün eşim odun sırtlanmıştı. Benim motor yeniydi. Motorum çizilmesin diye Cahitin motoru da eski olduğu için benim hanım Cahit’in motoruna, onun eşi de benim motoruma bindi. Benim ölenlerle aramda ahlaka aykırı herhangi bir davranışım olmamıştır. Ben suçsuzum. Eşimle ölen Cahit Paslı arasında ilişki olduğunu bilmiyordum. Bunu olaydan uzun bir zaman sonra tv programında öğrendim. Ben Cahiti öldürmek yerine, eşimi öldürmek isterdim. Tahliyemi istiyorum.” dedi. Cumhuriyet savcısının talebi üzerine sanıktan soruldu, “Ben eşime Eşek Kör şeklinde mesaj atmadım. Bunu telefon kendisi göndermiştir” dedi.

MÜGE ANLI’NIN TATLI SERT PROGRAMINDAN KAYIT İSTENECEK

Fethiye Ağır Ceza mahkemesi, tutuklu sanık Varçın’ın, tahliye talebini reddetti. Mahkeme heyeti, sanık Varçın’ın tutukluluk halinin devamına karar verirken, Müge Anlı’nın tv programında elimizde yayınlayamadığımız kayıtlar var cümlesi üzerinden bu kayıtların istenilmesine hükmetti. Varçın’ın askerlik yapmadığı, çürük raporu aldığı beyanı üzerinden kasten öldürme suçu yönünden, T.C.K.’nın 32. Kapsamında rapor aldırılması için işlem icrasına dosya kapsamındaki tanıkların dinlenmesi için duruşmanın ileri tarihe ertelenmesine karar verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir