Cezaevinden çıkan Ömer Faruk Göregen, 13 yaşındaki Beray Karacaoğlan’ı kaçırdı! Anneye kan donduran mesaj

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan bir anne, 13 yaşındaki kızı Beray Karacaoğlan'ın 23 taşındaki Ö.F.G. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Gelen mesajdaki "Kızını sağ mı bırakacağımı zannediyorsun. Siz kaşındınız. Adana çıkışındaki ilk ormanlıkta git bak eserine" ifadesi dehşete düşürürken, endişeli anne bir an önce çocuğunun bulunmasını istiyor.

beray karacaoğlan

5 gündür haber alınamayan Beray Karacaoğlan’ın Ömer Faruk Göregen tarafından tarafından kaçırıldığını söyleyen Canan hanım kaçtığı gün Beray’ın kendisini her saat başı ‘geleceğim’ diye aradığını ancak 4 Aralık’ta beri haber alamadığını söyledi. Canan hanım olay günü de komşusundan gelen telefonla adeta kabusu yaşadı. 13 yaşındaki çocuk iddiaya göre beyaz bir arabaya binerek gitmiş, kaçtığı kişinin de daha önce istismara uğradığı Ömer Faruk Göregen olduğu iddia edildi.

”KIZINI SAĞ BIRAKCAĞIMI MI SANDIN?”

Canan hanım kaçıran kişinin Ömer Faruk Göregen olduğunu da telefona gelen mesajdan anladığını, söz konusu mesajda da şu ifadelerin yer aldığını söyledi: ”Kızını sağ bırakacağımı mı sandın Canan hanım? Ben aylarca cezaevinde yattım. Senin kızın da bir ömür yatacak. Canan hanım 200 bin lira istemenle olmuyor. Ben size bana bulaşmayın dedim. Siz kaşındınız. Git kızını gör o halde. Adana çıkışında ilk ormanlıkta git gör eserini.”

Bu mesaj gelince kızının Ömer Faruk Göregen tarafından kaçırıldığını söyleyen anne Canan, ”Ne olur kızımı bulun. Hayatından endişe ediyorum” dedi.

MÜGE ANLI DA İSYAN ETTİ

Mesajı okuyan Müge Anlı da yaşananlara isyan ederek, ”Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? 13 yaşındaki bir çocuk bu. Gidin doktora görünün. Ne yapıyorsunuz siz bu çocuklarla? Cinlerim tepeme çıkıyor” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir