1 ev ile 27 otomobili kripto paraya kaptırdı! Müge Anlı’da 12 milyon TL’yi batıran Ali Uğur Durkun’la ilgili sevindiren gelişme

Müge Anlı’daki 12 milyon TL değerinde 1 ev ve 27 otomobili kripto parada batıran Ali Uğur Durkun’dan sevindiren haber geldi. 18 gündür kayıp olan Durkun bulundu…

featured

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert’e Ali Uğur Durkun damgasını vurdu. 1 ev ve 27 aracını satarak kripto para piyasasına adım atan Durkun’un 12 milyon lirayı batırdığı ortaya çıktı. 18 gündür kayıp olan genç sonunda bulundu.

Son dönemde büyük bir yatırım aracı olarak kullanılan kripto paralar bir aileyi daha yok etti. Hafta içi her gün sabah saatlerinde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da ortaya çıkan bir habere göre; bir ailenin 18 gündür kayıp olan oğlunun evlerini ve arabalarını sattıktan sonra 12 milyon lirayı kripto para piyasasına batırdığı ortaya çıkıyor.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşayan Durkun ailesi, oğulları Ali Uğur Durkun’un 1 evi ve 27 otomobili satarak bunu kripto paraya yatırdığı öğrenildi.

Kendisinden 23 Mayıs tarihinden itibaren haber alınmayan Durkun’un bir daha asla ailesinin karşısına çıkmayacağını söylemesi adeta herkesin buz kesmesine neden oldu. Annesi ve babası üzerlerine borç kaldığını dile getirerek onları ödediklerini dile getirirken son alınan bilgilere göre ise urkun’un 2 milyon liralık evi 900 bin liraya sattığı da öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir