Müge Anlı “Aleyna Çakır’ın dosyasını bırakmam namussuzluk olur” demişti, Ümitcan Uygun’un haberini canlı yayında aldı!

featured

Müge Anlı’nın takipçisi olduğu Aleyna Çakır davasında yeni gelişme yaşandı. Müge Anlı, canlı yayında  sperm ve doku örneklerinin Ümitcan Uygun’a ait olduğunu öğrendi.

İşte o video:

 

 

Ne olmuştu?

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen 3 Haziran’da Keçiören’deki evinde boynunda iple ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun’un, daha önce Sema Esen’e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yer aldı. Bunun üzerine Esen’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Sema Esen’in ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun’u sorumlu tuttu. Soruşturmayı yürüten savcılık, olay yerinde yapılan incelemede Esen’in ölümüyle ilgili herhangi bir cinayet bulgusuna rastlamadıklarını açıklamıştı.

Olaylar büyüdükten sonra Ümitcan Uygur’un annesi dağlık bölgede başından vurulmuş şekilde bulunmuştu. Ümitcan Uygur annesinin intihar ettiğini söyleyerek Müge Anlı’yı suçlamıştı.

ADALETE GÜVENMEK ZORUNDAYIM BAŞKA MECRA YOK

Ümitcan Uygur’un annesi öldükten sonra Müge Anlı programında: “Dosyaya girilmesi için birinin gelip ‘sizi arayan kim’ demesi lazım. Böyle bir yetkim yok ki. Buraya gelenleri geçireyim daktiloya da tanık diye vereyim. Çok üzüldüm ‘Müge Anlı korktu mu, çekindi mi?’ diyorlar. Yapabileceğim ne kaldı? Söyleyin yapayım. Bu kadar daha şahit bulamam ki. Herkes konuştu zaten. Kamuoyunda, poliste ve savcıda kanaat oluştu bence. Gecenin 12’sinden sonrası yok, biz yayınladık. Adalete güvenmek zorundayım başka güvenebileceğim mecra yok” diyerek kendini ifade etmişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir