Adalet Bakanı’nın açıklaması sonrasında Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapatmadı ama soğumaya bıraktı

featured

İlk olarak her zaman gördüğümüz kadına şiddet olayları gibi olduğu düşünülen Aleyna Çakır’ın ölümünde günler geçtikçe ortaya çıkan gizli tanıklar, Müge Anlı ve ekibine konuşan pavyon işletmecileri ve çalışanları, Gülay Uygun’un çalıştığı yetiştirme yurdunda bulunan kızların ifadeleri sonrasında Aleyna Çakır dosyası içinden çıkılmaz bir hal aldı.

ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL İSİM VERMEDEN UYARDI 

Adalet Bakanı Gül, şüpheli şekilde yaşamını yitiren Aleyna Çakır hakkında konuştu. Müge Anlı’nın programına ilişkin isim vermeden göndermede buluna bakan, “Böyle önemli bir konuda saygıyla süreci beklemek lazım. Bir TV programcısı değildir savcı. Savcı adaleti yerine getirmeye çalışan bir yargı mensubudur. Hakim öyledir. Varsa bir delilin arkadaş yeri adliyedir karakoldur. Gidip adliye ve karakola konuşacaksın” dedi.

MÜGE ANLI NE YAPTI?

Adalet Bakanı Gül’ün açıklaması sonrası bugün yayınlanan programda Aleyna Çakır’a ayrılan süre, Müge Anlı’nın bugüne kadar genelde sert söylemlerle eleştirdiği Ümitcan Uygun ve ailesi ile ilgili daha yumuşak konuşmalar yapması ve yayında kendisine gelen bazı bilgileri açıklamaması ise kafaları karıştırdı.

“NE SAVCI, NE HAKİM, NE JANDARMA, NE DE POLİSİM. SADECE GAZETECİLİK YAPIYORUM”

Müge Anlı’nın canlı yayında söylediği sözler ve bugün yayınlanan programda Uygun ailesi yasını yaşasın diyerek verdiği süre Müge Anlı olayı bir süre soğumaya bıraktı şeklinde yorumlandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir