Müge Anlı açıkladı! Büyükşen cinayetinin baş şüphelisi Büşra Büyükşen hipnoz yöntemiyle konuşturulacak

featured

3 Eylül 2018’de Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti hala daha çözülemedi. Müge Anlı bu cinayet için özel ekip kurulmasını sağladı. Ancak cinayetin tek tanığı olan çiftin kızlar olan Büşra Büyükşen’da hala bir sessizlik hakim.

Ketumluğu ile ağabeyi Osman Büyükşen’den sonra Müge Anlı’yı da sabır testinden geçiren Büşra Büyükşen’in bildiklerini anlatmadığı düşünülüyor.

Müge Anlı sezon finalinde şok video! Büşra Büyükşen’in diğer yüzü ortaya çıktı, stüdyoda amcasının üzerine yürüdü…

Sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2.5 yıl önce Konya’da Necla – Metin Büyükşen cinayetinin işlendiği programa, olay anında evde olan ve ölü taklidi yaparak kurtulduğunu söyleyen Büşra Büyükşen de katıldı.

Hipnozla konuşturulacak

Hayatını kaybeden çiftin kızları olan Büşra, çelişkili ifadeleri ile cinayetlerin de şüphelisi konumuna geldi. Müge Anlı, son programda Büşra’ya bir jandarma ve doktor eşliğinde hipnoz yönteminin uygulanacağını söyledi.

JASAT ekipleri ise Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak.

Türkiye’nin konuştuğu cinayette Osman Büyükşen’in çağrısı cevapsız kalmadı! Büyükşen cinayeti için 10 kişilik özel ekip kuruldu

Ne olmuştu?

Konya’nın Karatay İlçesine bağlı İsmil mahallesindeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi maskeli bir şahıs tarafından öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır aydınlatılmayı bekliyor. Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Konya’da katledilen Büyükşen çiftinin oğlu Dr. Osman Büyükşen tüm Türkiye’yi ağlattı! Sosyal medya ayakta: #büyükşenkatilleriyakalansın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir