Müge Anlı’daki Meryem Çiğdem Ünal’ın ölümünde annesiyle ilgili kan donduran itiraf: ‘Kulağından kan geldiğinde…’

Müge Anlı 3 yaşındaki Meryem Ünal'ın şüpheli ölümünü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Olayla ilgili yapılan itiraf tüyler ürpertti

featured

3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal beyin kanamasıyla yatırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Müge Anlı programında tartışılan konuyla ilgili bomba itiraflar tüyler ürpertti.

Meryem Ünal’ın ölümünü şüpheli kılan beyin kanamasına yol açan darbeyi nasıl aldığı oldu. Müge Anlı sorularıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Baba Doğukan, Müge Anlı’nın kapısını çaldı ve diğer kızına da ulaşamadığını söyledi.

Baba Doğukan daha sonra diğer kızıyla buluştu sağlıklı olduğunu gördü. Küçük Meryem’in hastaneye götürülmesi konusunda annenin çelişkili anlatımları da dikkatlerden kaçmadı.

3 YAŞINDAKİ MERYEM ÜNAL’IN ÖLÜMÜNE NE SEBEP OLDU?

Minik Meryem’in ölümüne dair çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Yayının son dakikalarına doğru, Meryem’in annesi Melisa ve sevgilisi Recep’le ilgili gelen itiraf tüyler ürpertti.

İddiaların odağındaki sevgili canlı yayına bağlandı ve iddiasına göre; ”Melisa’yı Meryem’i döverken gördüm” dedi. Stüdyoda baba Doğukan sinir krizi geçirirken bu ifadeler kan dondurdu.

Küçük Meryem’in ölümündeki şüphe ve sorular programa damga vurdu. Birçok görgü tanığı canlı yayına bağlanarak anne Melisa’nın, Meryem’i dövdüğünü gördüğünü iddia etti.

Meryem’in annesi Melisa’nın sevgilisinin eski eşi, ”Ölen çocuğun eşyalarını kızıma hediye getirdi” dedi. 3 yaşındaki minik kız scooterden mı düştü, yoksa darp mı edildi? soruları ortalığı karıştırdı.

İddiaların odağındaki sevgili canlı yayında Melisa’nın babası ile yüzleşti. ”Melisa’nın Meryem’e vurduğunu ve Meryem’in yere düştüğünü” gördüğünü söyledi.

Küçük Meryem’in ölümünden bir kaç gün önce ise kulağından kan geldiği ileri sürüldü.

Balayı dönüşü kaybolmuştu! Müge Anlı’daki 2 haftalık kaçak gelin Mesude Şahin bulundu mu?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir