Mücahit Birinci, “Louis Vuitton atkı ve Ferrari benim de hakkım” dedi!

featured

AK Partili Mücahit Birinci, katıldığı bir programda Prof. Dr. Ersan Şen ile arasında Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın neden görevden alındığı sorusu üzerine yaşanan tartışmada, “Alışacaksınız, alışacaksınız” yanıtını vermişti.

Bir başka programda da, “Döviz kuru ne olursa düşer” sorusunu cevaplayan Birinci, kurun yükselmesiyle ihracatın rekor kırdığını iddia etmiş, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ayda 20 milyar dolar ihracat yapıyor ve rekor kırıyoruz. Arttıkça dolar bolluğu yaşanacak ve düşecektir. Belli bir seviyeye çekeceğiz. Bu günler sayılı” demişti.

LOUIS VUITTON GİYİP FERRARI KULLANIYOR

Ferrari sahibi olan Birinci’nin Louis Vuitton markalı atkı taktığı fotoğraf sosyal medyada paylaşılıp yayılınca vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

Louis Vuitton giyip Ferrari’ye binen Mücahit Birinci “Ekonomi iyi” demeye devam ediyor

“BİZ KİMİZ DE O ATKIYI TAKABİLİYORUZ?” TEPKİSİ

AK Parti MKYK üyesi olan Mücahit Birinci, paylaşımında “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir