FETÖ’cüler yaydı, ırkçı çete paylaştı! AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığına Suriyeli ‘Muaz Barudi’ getirildi yalanı

Türkiye’de her geçen gün yalanlarını bir üst boyuta çıkarmayı başaran FETÖ’cüler, ‘’Suriyeli Muaz Barudi AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’na getirildi’’ yalanını yaymaya kalktı. Konu, sığınmacı düşmanlığı olunca en ufak bir araştırma yapmadan yalana ve iftiraya balıklama dalan ırkçı çete ise her zaman olduğu gibi bu konuda da yapmaya kalkıştıkları provokasyonu ellerine ve yüzüne bulaştırmayı başardı…

featured

FETÖ’cüler tarafından açılan ve daha sonra dönüştürüldüğü ortaya çıkan ”bellshaber” kullanıcı isimli Twitter hesabı, ”AKP Maltepe İlçe Teşkilatı yönetimine Suriyeli Muaz Barudi getirildi.” yalanıyla algı yapmaya kalkıştı.

Sözde gazeteci kimliği altında sosyal medyada paylaşımlar yapan ırkçı Bircan Yıldırım ve Deniz Büstani ise yüksek takipçili hesaplarından FETÖ’cülerin yalanına ortak olarak, provokasyon yaptı.

Tokat doğumlu Türk vatandaşı olan Muaz Barudi’nin AK Parti Maltepe İlçe Yönetim kurulunda hiçbir görevi olmadığı ortaya çıktı.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ise yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı.

Akkaya’nın yaptığı açıklama şöyle;

‘’Kamuoyunun dikkatine. Her gün yeni bir yalan ve iftira ile karşılaşıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi doğruyu söyleyerek yolumuza devam edeceğiz.

Yalan haberlerde adı geçen Muaz Barutçu aslen Tokatlı bir hemşehrimizdir. Türk vatandaşıdır ve her Türk vatandaşının sahip olduğu tüm haklara sahiptir.

Muaz Barutçu’nun şuanda Başkanı olduğum ilçe Yönetim Kurulunda görevi bulunmamaktadır. Irkçı hezeyanlarla kirli siyaset oyunlarına yeltenenlere en iyi cevabı milletimiz verecektir.’’

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir