Mon Ami boya çocukları LGBT’ye mi özendiriyor? İşi iyice sulandırmaya kalktılar…

LC Waikiki’nin LGBT’ye özendirdiği gerekçesiyle logosundaki renkleri değiştirme kararı alması, bazı çevreleri harekete geçirdi. Son olarak sosyal medyada LGBT ile olan mücadeleyi sulandırmaya kalktılar. Bir kullanıcının, ‘’Mon Ami boya çocukları LGBT’ye özendiriyor’’ ifadeleriyle yaptığı bir paylaşım gündem oldu.

featured

LGBT yayılımı için sapkınlar ellerinden geleni yapıyor. Her platformda oldukça etkin hareket ederek aile yapısını bozmaya çalışan sapkınlara en güzel cevap yine örf ve adetlerinden kopmayan ailelerden geliyor.

Son olarak logosundaki renkler LGBT’yi andırıyor iddiası ile linç edilmeye kalkışılan LC Waikiki firmasının kararının ardından LGBT destekçileri harekete geçti. Sapkınlığa karşı mücadeleyi sulandırmak için her türlü yolu deneyenler, çocuklarımızın ve toplumun geleceği için böyle önemli olan bir konunun ciddiyetini ayaklar altına almaya kalktı.

Sosyal medyada bir kullanıcı, ilk okullarda kullanılan boya çeşidi Mon Ami boyanın fotoğrafını paylaşarak, ‘’LGBT’ye özendiriyormuş’’ gibi algı yaparak LGBT mücadelesini basitleştirmeye çalıştı.

Bakan Varank’tan LC Waikiki’ye LGBT ile mücadele övgüsü: “Aileyi savunmaya devam edeceğiz”

İşte Mon Ami boyanın çocukları LGBT’ye özendirmesiyle ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

rengarenk kutusunun üzerinde bulunan gökkuşağı ile yadsınamaz bir gerçekliktir. mon ami pastel boyaları ne yapmak, nereye varmak istemektedir? 90’lı yılların çocuklarının kaçının lgbt olmasında payı vardır? araştırılıp, ortaya çıkarılsın. gerekirse mon ami kapatılsın.

basit bir gökkuşağı sizi neden bu kadar çok rahatsız ediyor? yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı için de tanrıya itiraz edin ozaman?

artık iyice kafayı yediniz amk dedirtmiştir. ahlakı bozulanlar da kapalı kapılar ardında grup, orgy yapan, birbirini badeleyen tipler. edit:umarım ironidir. çünkü her hıyarım diyene tuzlukla koşmaktan gına geldi artık.

ironini aldım kardeşim bendavarım

sözlük de bugün iyi trol yaptı. başlığı açan kişinin nickaltına bakınca hakkında girilmiş 2002 senelerinden entryler var. yani kendisi 100 yaşında falan. açtığı başlığa bak amk.

ee yok artık ananinami! renklere ve gökkuşağına bir huzur verin lan. doğanın en güzel olaylarından birinin lgbt ile bağdaştırılmasına da ayar oluyorum!

hakli bi serzenis ama cozumu kolay. renkli olanlari cikartip sadece siyah ,gri ,beyaz ,bok rengi, kahve rengi surun piyasaya. ne gerek var renkli boyalara turkiyede. ayrica icinde am kelimesi de var. mon a sik olsun. o zaman ulkede baska sorun kalmaz.

çok şükür bugün de lgbt’li olduk elhamdülillah.

buna ciddi ciddi inanacak bir kitle var yalnız.

göklerden gelen lgbt renklerine ne diyeceksiniz ey iman edenler bre imkansızlar hadi bunu da açıklayın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir