Zaman yoksa Misvak var! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 15 Temmuz şehitlerini satmakla suçladılar

featured

Birleşik Arap Emirlikleri’nin lideri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Türkiye ziyaretinde enerji, petrokimya, teknoloji, ulaşım, altyapı, sağlık, finansal hizmetler, gıda ve tarım alanlarını kapsayan ekonomik yatırım anlaşmaları imzaladı.

Abu Dabi Kalkınma Holdingi (ADQ) Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, Türkiye ile BAE arasında yapılan anlaşmalar kapsamında 10 milyar dolarlık bir fonun tahsis edildiğini açıkladı.

MİSVAK’TAN SKANDAL PAYLAŞIM

Mizah dergisi görünümünde kripto FETÖ’cülerin yuvalandığı Misvak dergisi, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’ın Türkiye ziyaretini skandal bir paylaşım ile duyurdu.

Bir süredir AK Parti’yi över gibi paylaşımlar yapıp aslında kararsız seçmeni AK Parti’den uzaklaştırmayı amaçlayan Misvak’ın FETÖ’nün kapatılan propaganda gazetesi Zaman’ın yerini aldığı belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKLA SUÇLADILAR

Misvak’ın “Kaybettiği tek bir savaş yok! 15 Temmuzun finansörünü ayağına kadar getirtip 10 milyar dolar yatırım yaptıran adama #RecepTayyipErdogan denir.” diyerek yaptığı paylaşım, toplumun pek çok kesiminden tepki gördü.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit edilen 251 vatan evladımızın 10 milyar dolar karşılığında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından satıldığını ima eden paylaşımı, tepkilere rağmen hala kaldırılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir