Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz kimdir? Dilara Korkmaz kaç yaşında, nereli?

featured

Miss Turkey 2021 yarışmasında 20 finalist birincilik için podyuma çıktı. Yarışmada, Dilara Korkmaz, Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Korkmaz, tacını geçen yılın birincisi Simay Rasimoğlu’ndan aldı. 23 yaşındaki Dilara Korkmaz, Türkiye’yi Miss World’de temsil edecek.

Gerçekleştirilen yarışmada, adaylar kadar juri de sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan oldu. Özellikle Arzum Onan, Çağla Şıkel ve Azra Akın için binlerce paylaşım yapılırken, Yıldırım Mayruk, Can Sandıkçıoğlu, Aslıhan Koruyan Sabancı, Emre Tuna ve Sinan Tuna gibi isimler de juri koltuğunda yerini aldı.

4 FİNALİST

20 finalist arasından önce ilk 10 belirlendi, sonrasında ülkemizi yurt dışında temsil edecek Türkiye’nin en güzel üç kızı titizlikle seçildi.

Miss Turkey 2021 yarışmasında Su Bige Korucu dördüncü, Şira Sahilli üçüncü, Cemrenaz Turhan ise ikinci seçildi.

Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak 4 finalist vardı, Su Bige Korucu ise Miss Turkey Farmasi seçildi.

Cemrenaz Turhan, Şira Sahilli, Su Bige Korucu

DİLARA KORKMAZ KİMDİR?

8 Eylül 2021 Çarşamba Miss Turkey 2021 gerçekleşti ve 20 finalistin arasından en iyisi seçilerek tacı alan isim Dilara Korkmaz oldu. Ankara Üniversitesi Finans Bölümü’nde yüksek lisans yapan Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz, 23 yaşında. İşte merak edilenler…

Dilara Korkmaz 23 yaşında ve 1.77 boyunda. Türkiye’nin birincisi seçilen Dilara Korkmaz Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Finans Yüksek Lisans Bölümü’nde 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor.

 

“BİR EVE İKİ MISS TURKEY”

Öte yandan, Dilara Korkmaz, 2010 yılında 4. olan Dilay Korkmaz’ın kardeşi . Çin’de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 aday arasından ilk 15’e girmişti.

Yarışma sonrasında Dilay Korkmaz, kardeşiyle paylaştığı bu fotoğrafa, “Arkadaşlar bir eve iki Miss Turkey tam oldu” notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir