Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u buluşturan Misafir dizisinin konusu ne? Misafir hangi diziden uyarlama?

featured

FOX TV’de başlayacak olan Misafir dizisinin ilk tanıtım görüntüleri yayına girdi. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Misafir dizisinin 1. bölüm fragmanını dizide başrolde oynayan Hazal Kaya’nın paylaşımı ile konuşulan diziler arasında yerini aldı.

Söz konusu yapılan paylaşım ile birlikte internet aramalarında ” Misafir dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir, oyuncuları kimler, 1. bölüm fragmanı yayında mı?” sorularına ilişkin tüm detaylar haberimizde…

MİSAFİR OYUNCULARI KİMLER?

Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Özge Aras’ın ‘Oasis’ adlı diziden uyarladığı Misafir dizisinin kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor.

İddialı dizileri ekranlara getiren FOX TV, Misafir dizisini seyircisinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

MİSAFİR KONUSU NE?

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerini paylaştığı dizi, izleyicinin beğeneceği bir hikayeyi konu ediniyor. Tramvalarla dolu çocukluk geçirmiş genç bir kadın ile eşini yeni kaybetmiş 3 çocuklu bir adamın karşılaşmasıyla başlayan dizi hikayesiyle izleyicilere ekrana kilitleyeceğe benziyor.

Misafir’de ‘Adını Feriha Koydum’ dizisi ile ün yapan Hazal Kaya ‘Gece’ karakterini canlandıracak. Buğra Gülsoy, ‘Erdem’, Ozan Dolunay ise ‘Giray’ karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

İŞTE DİZİNİN İLK FRAGMANI:

https://www.youtube.com/watch?v=QeXuHnkbT7s

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir