Ünlü menajer ‘Mino Raiola hayatını kaybetti’ iddiası

İtalyan futbolcu menajeri Mino Raiola'nın yaşamını yitirdiği iddia edilmişti. Ünlü futbolcular Haaland, Balotelli, Pogba ve İbrahimoviç'in de menajerliğini yapan 54 yaşındaki Raiola'nın akciğer hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü kaydedildi. Ancak ölüm iddialarının ardından gerçek ortaya çıktı.

featured

İtalyan basını, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü menajer Mino Raiola yaşamını yitirdiğini yazdı. Ancak Raiola’ya yakın kaynaklar ve hastane ölüm haberini yalanlarken Raiola’nın durumunun kritik olduğu vurgulandı.

İtalyan basını, futbol dünyasının ünlü menajerlerinden Mino Raiola’nın hayatını kaybettiğini yazmıştı.

La Repubblica ve La Gazzetta dello Sport başta olmak üzere İtalyan kaynaklar; Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma gibi birçok yıldızın temsilciliğini yapan Raiola’nın yaşamını yitirdiğini yazdı.

”RAİOLA’NIN ÖLÜM HABERİ YALANLANDI”

Ancak bir süre sonra Raiola’ya yakın kaynaklar ve hastaneden yapılan açıklamada İtalyan menajerin ölmediği vurgulandı.

Milano’daki San Raffaele hastanesinin Anestezi ve Yoğun Bakım Ünitesi başkanı Alberto Zangrillo, “Yaşam mücadelesi veren bir kişi hakkında spekülasyon yapan sözde gazetecilerden gelen telefonlara çok öfkeliyim” dedi.

Hollanda’da yayın yapan NOS’un haberine göre, Raiola’nın sağ kolu olarak bilinen Jose Fortes Rodriguez, “Kritik bir durumda ancak ölmedi” dedi.

”BENİ 4 AYDA 2’İNCİ KEZ ÖLDÜRDÜLER”

Mino Raiola’nın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapıldı.

Raiola’nın hesabından atılan gönderide, “Sağlık durumum: Beni 4 ayda ikinci kez öldürdüler ve görünen o ki diriltme yeteneğine de sahipler” ifadeleri yer aldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir