Yalı Çapkını dizisine sürpriz isim: Mine Tugay konuk oyuncu olacak

Başarılı oyuncu Mine Tugay, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'na konuk oyuncu oluyor. Tugay dizide Orhan Korhan'ın eski sevgilisi Defne rolünü oynayacak.

featured

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğlulları, Buçe Buse Kahraman, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor’un başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisine bir konuk oyuncu geliyor.

ORHAN KORHAN’IN ESKİ SEVGİLİSİNİ OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başarılı oyuncu Mine Tugay yılbaşı özel bölümüyle dikkat çeken Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak geliyor.

Başarılı oyuncu dizide Defne rolüne hayat verecek. Defne ise Orhan Korhan’ın eski sevgilisidir. Burcu Alptekin’in yönettiği diziyi Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkarak Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer yazıyor.

MİNE TUGAY KİMDİR

Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 yılında subay olan babasının görev yeri olan Konya’da doğdu. Mine Tugay, 1.70 boyunda ve aslan burcudur.

1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu’nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı çocuk oyununda rol aldı. Aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimine başladı.15 kişilik sınıftan disiplinsizlik iddiasıyla uzaklaştırılan aralarında Özge Özberk ve Özgü Namal’ın da bulunduğu 13 kişiden biri oldu.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girdi. Mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya’da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

Özel bir üniversitede ileri oyunculuk yüksek lisans programına devam ederken Aşk Her Yaşta ve Aliye adlı dizilerde rol aldı.

Benzer Haberler
mineK73D8_tepe
Mine Tugay’ın filtreli paylaşımları yürek hoplattı: ‘Avatarı bile seksi’
güner ümit
Ünlü oyuncu Mine Tugay’a ahlaksız taciz: ‘Senden çok rahatsız oluyorum’
mine tugay
44 yaşındaki Mine Tugay derin göğüs dekoltesiyle hayran bıraktı

2006 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2007 yapımı Yoldaki Kedi adlı kusa filmindeki performansıyla Sinepark Kısa Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir