Çakma ülkücü Ümit Özdağ, Türkeş’e ‘ırkçı faşist’ diyen Halk TV’ye konuk oluyor

Geçmişte FETÖ’cü kanalların TV yorumculuğunu yapan Ümit Özdağ, milliyetçi duygularla hareket ettiğini söyleyerek yeni bir provokasyon girişimi başlattı. Tutarsız açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Özdağ, şimdi de PKK’ya övgülerin düzüldüğü Halk TV’ye konuk oluyor.

featured

PKK ile masaya oturduğu ifşa olan Ümit Özdağ şimdi de TSK’nın, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlediği operasyonu “Genelkurmay’dan hain operasyon”başlığıyla servis eden Halk TV’ye konuk oluyor.

Bir süredir Türkiye’de sığınmacı düşmanlığı yaparak halkı sokaklara dökmek için provokasyon yapan Özdağ, kurduğu vakıflara Soros tarafından yapılan bağışların karşılığını ödemeye başladı.

HALK TV’YE ÇIKIYOR

Soros’un Türkiye üzerindeki kirli planlarını gerçekleştirmek için ‘milliyetçi’ rolüne bürünen Özdağ’ın Başbuğ Türkeş’e “gençlerin hayatını karartan faşist, ırkçı adam” hakaretini eden Halk TV‘ye konuk olacağını duyurması ülkücü camiada şaşkınlıkla karşılandı.

YAKINDA AMED TV’YE DE ÇIKAR

PKK’ya övgüler düzen Halk TV’de bugüne kadar terör örgütleri için skandal övgüler yapılmıştı.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın PKK ile görüştüğü ortaya çıktı! İşte şok eden ihanetin belgesi

 

Halk TV, TSK’nın, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlediği operasyonu “Genelkurmay’dan hain operasyon”başlığıyla servis etmişti.

PKK’ya yakınlığıyla bilinen NUÇE TV’nin canlı yayınına bağlanıp, kendi izleyicilerine izlettiren Halk TV’de bu akşam Türk milliyetçisi Ümit Özdağ konuk olacak.

AYŞENUR ASLAN İLE KAHKAHA ATACAK MI?

Özdağ’ın Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı’nı hedef alarak, “İllegal ve suikastçı bir örgüt” ifadelerini kullanan Ayşenur Aslan ile aynı yayına katılıp katılmayacağı da merak konusu oldu.

TÜRKEŞ’E HAKARET EDEN KANAL

Türkgün köşe yazarı Yıldıray Çiçek, Halk TV’yi köşe yazısında şu ifadelerle tanımlamıştı:

7 Haziran seçimlerinin olduğu günün akşamı PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin barajı aşmasıyla adeta ekranlarında kutlama yapan ve HDP’ye oy veren CHP’lilere teşekkür eden Halk TV idi.

15 Temmuz darbe girişimi akşamı TRT’ye silah zoruyla okutulan “Yurtta Sulh Konseyi” bildirisini gönül rızasıyla ekranlarında okuyan Halk TV idi.

TSK’nın, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlediği operasyonu “Genelkurmay’dan hain operasyon”başlığıyla servis eden Halk TV idi.

PKK’ya yakınlığıyla bilinen NUÇE TV’nin canlı yayınına bağlanıp, kendi izleyicilerine izlettiren Halk TV idi.

“Terör örgütü IŞİD’e karşı Türkiye PKK’ya yardım etmeli.” diyen Halk TV idi.

Halk Arenası programında PKK’lılar için “gerilla”ifadesini kullanan Halk TV idi.

Başbuğ Türkeş’e “gençlerin hayatını karartan faşist, ırkçı adam” hakaretini eden Halk TV idi.

Böyle bir sicil sahibi olan Halk TV’nin bir de ihanet söylemlerinde kendiyle yarışan Ayşenur Aslan isminde program sunucusu vardır.

Ankara’yı kana bulayan ve 37 kişiyi öldüren canlı bomba terörist Seher Çağla Demir için “kızcağız”ifadesini kullanan oydu.

Mehmetçiği Azerbaycan’da şov yapmakla suçlayan oydu.

Pençe-Kartal operasyonu için “Bir televizyoncu olarak bir gazeteci olarak her gün televizyonda bunları son dakika son dakika görünce utanıyorum. Doğru değil bunlar ya!” diyen oydu.

AK Parti iktidarına karşı “Silahlı, silahsız mücadele etmek, bedelini ödemek lazım…”çağrısını yapan oydu. Bu Ayşenur Arslan’ın sicili bu gibi konularda o kadar bozuk ki, inanın örnekleri sayfaların alması mümkün değildir.

Geçtiğimiz gün Türkiye genelinde büyük tepki alan bir ihanete de imza atmıştır.

Son ihaneti de canlı yayında terör örgütü EOKA’nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı’nı hedef alarak, “İllegal ve suikastçı bir örgüt” ifadelerini kullanması olmuştur. Rumcu da olmasa Ayşenur Arslan adına büyük eksiklik olurdu.

Merhum Ecevit, Kıbrıs Türk’ünün kurtulması için Türk ordusuna “Ayşe tatile çıksın” parolasını verirken, bu Ayşenur herhalde o vakitlerde EOKA kamplarında tatil yapıyordu. Geçmişteki CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit Kıbrıs’ı kurtarırken, mevcut CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazarı, yorumcusu, televizyoncusu, siyasetçisi, sanatçısıyla, sporcusuyla, sendikacısıyla ihanet içindeki CHP’yi yaratmıştır.

Bakalım Ayşenur Arslan’ın bu alçaklığı karşısında Halk TV nasıl bir tavır alacaktır?

Bu arada Mansur Yavaş Halk TV’nin yemek faturalarını ödemeye devam ediyor mu acaba? Parola: İyi yesinler, iyi ihanet etsinler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir