Love Island yıldızı Millie Court’tan müstehcen duş pozları sosyal medyayı yıktı!

İngiltere ekranlarının reyting rekoru kıran reality programlarından olan Love Island'ın star ismi Millie Court, programda yaptığı müstehcen davranışlarla görenlere unutamayacakları bir show izlettirdi. Love Island 2021’i Liam Reardon ile beraber kazanan Millie Court, önceki günlerde yaptığı açıklamalarda beraberliklerini sonlandırdığını belirtmişti. Millie Court, duştan paylaştığı son fotoğraflarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

featured

Love Island 2021 galibi Millie Court, yarışmada tanışıp aşk yaşamaya başladığı Liam Reardon ile geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıkladı. İkili yarışmaya damga vuran anlara imza atmıştı.

Hayatına bekar olarak devam eden Millie Court, duşta gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminden kareleri Instagram hesabından paylaştı.

25 yaşındaki 2021 Love Island şampiyonu, şeffaf kıyafeti ile yürek hoplattı. Güzel yıldız kendisine destek veren hayranlarına ‘Hepinize sahip olduğum için çok şanslıyım’ diyerek teşekkür etti.

Ayrılık sonrası bir süre sosyal medyaya ara veren Court, yaşadıklarını sindirmek ve aklını boşaltmak için böyle bir karar aldığını söyledi. Millie Court, paylaşımlarına ara vermeden devam edeceğini söyledi.

Love Island yarışmacılarının üçlü öpüşme anları ortalığı yıktı!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir