Milli utancımız Nusret’e FIFA’dan soruşturma kararı

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı penaltılarda 4-2 yenerek şampiyon olmuştu. FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor.

featured

Dünya Kupası finali ödül töreninde sahaya girerek abuk sabuk davranışlarla hem futbolcuları hem de görenleri şaşırtan Nusret, en son Instgram fenomeni Dan Bilzerian tarafından ifşa edilmişti. Tüm dünyada rezillikleriyle dalga konusu haline gelen milli utancımız Kasap Nusret’e bir darbe de FİFA’dan geldi.

YETKİSİ OLMADAN SAHAYA GİRENLERE DAİR İNCELEME BAŞLATILDI

Nusret’in bu davranışı FIFA’nın da dikkatini çekti. İngiliz yayın kurumu BBC’ye konuşan bir FIFA yetkilisi, ‘Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
nusret-men-cezasi
Milli rezilimiz Nusret’e ABD Futbol Şampiyonası’na giriş yasağı
nusretin-dan-bilzeriana-dmden-fotograf- atmasi
Nusret’in Dan Bilzerian’a DM’den attığı fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü
nusret-dunya-kupasi
Messi, Nusret’e ‘sal bizi’ der gibi baktı! Dünya Kupası finalinde kasap şoku…

NUSRET’İN KUPAYI TUTMASI KURALLARA AYKIRI

FIFA kuralları gereği kupayı, yalnızca turnuvanın galipleri, FIFA yetkilileri ve devlet başkanlarından oluşan bir grup seçkin kişi tutabiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir