Dolar geldi, Hak unutuldu! Milli Gazete’nin CHP’den sonraki foncusu uyuşturucu mafyası Sedat Peker mi?

6'lı masanın küçük ortaklarından Saadet Partisi'nin yayın organı Milli Gazete, İBB'den aldığı beleş ihalelerin ve CHP'li belediyelerden gelen reklamların karşılığını yalan haberlerle algı yapmaya çalışarak ödüyor. Cumhuriyet gazetesinden bir farkı kalmayan Milli Gazete'nin Erbakan çizgisinden uzaklaşarak CHP, Fetö ve firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker etkisinde yaptığı yayınlar Milli Görüş'te rahatsızlık oluşturmaya devam ediyor.

featured

Son yıllarda CHP kontrolüne girdikten sonra yayın çizgisini değiştiren Milli Gazete, CHP, Fetö ve firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker‘in basın bülteni haline dönüştü. Muhafazakâr ve demokrat bir çizgide yayın hayatına 197 yılında başlayan Milli Gazete, Necmettin Erbakan’ın vefatından sonra Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi’nin başına geçmesiyle birlikte Cumhuriyet gazetesinden farksız hale geldi.

CHP TARAFINDAN FONLANIYOR

Milli Gazete’nin İBB Kültür A.Ş.’den baskı işleri için tam 11 milyon 745 bin TL’lik bir ihale aldığı ortaya çıktı. İBB’nin, Saadet Partisi’ne yakın Milli Gazete’ye verdiği bu desteğin, CHP’ye yakın medya organlarına verdiği desteği geride bırakması ise dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu daha önce gazeteyi ziyaret etmiş ve kendisine  ”Makamın yükseldikçe boynun bükülsün” sözünün yazılı olduğu bir tablo hediye edilmişti.

 

İHALE SONRASI TARİHİ YALAKALIK

İBB’den aldığı ihale sonrası CHP’ye tapmaya başlayan Milli Gazete’nin Erbakan için atmadığı başlıkları Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için atması ise dikkatlerden kaçmadı.

SEDAT PEKER’DEN FON MU ALDI?

Son aylarda ise firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’i yere göğe sığdıramayan Milli Gazete’nin uyuşturucu mafyasından fon alıp almadığı merak konusu oldu. Firari uyuşturucu mafyasının videolarıyla ve tweetleriyle hedef aldığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiği yalanını servis eden Mili Gazete’nin peş peşe attığı Süleyman Soylu tweetleri de dikkatlerden kaçmadı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir