Milan taraftarları, ezeli rakip Inter’e transfer olan Hakan Çalhanoğlu’nun formasını yaktı

featured

Milan ile sözleşmesi sona eren ve Milano ekibi ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamayan Hakan Çalhanoğlu’nun yeni takımı resmen belli oldu.

Milan formasıyla adından söz ettiren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni sezonda Kırmızı Siyahlıların ezeli rakibi Inter formasıyla sahaya çıkacak.

3 yıllık sözleşme imzaladı

Transferi açıklayan Inter, 27 yaşındaki orta saha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İtalyan devinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından “Hoş geldin Hakan” etiketiyle yapılan yazılı açıklamada, 27 yaşındaki milli futbolcunun 30 Haziran 2024’e kadar kendisini Interli yapan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Milan’da Hakan Çalhanoğlu protestosu

Avrupa futbolunda da taraftarlar ezeli rakibe transfer olan oyuncularını hoş karşılamıyor.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, uzun süre top koşturduğu Milan’ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyip Inter’e imza attı. Bu da Milan taraftarlarının kalbini yaraladı.

Hakan’ın Milan’da giydiği 10 numaralı forma yere serilip ateşe verildi ve bu anlar kayda alındı. Milan taraftar forumlarında Hakan’ın Inter ile oynanacak maç sırasında protesto edilmesi gerektiği şeklinde görüşler var.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir