Migros’taki 170 gram ve 430 gram salça fiyat oranı şaşırttı

Migros'taki 170 gram ve 430 gram salça fiyat oranı sosyal medyanın gündemine oturdu. Gramaj olarak büyük fark olan ürünlerin fiyatları arasındaki farkın çok olmaması dikkat çekti.

featured

Migros’ta çekildiği iddia edilen bir görüntü kafaları karıştırdı. İddiaya göre yan yana aynı rafta satılan ve gramaj olarak büyük fark olmasına rağmen fiyat farkının az olduğu salça fiyatları tepki çekti.

170 gram olan salça 23,90 liraya satılırken, 430 gram salçanın 29,90 liraya satılması sosyal medyayı ikiye böldü.

İşte Migros’taki 170 gram ve 430 gram salça fiyat oranına gelen yorumlardan bazıları;

bakın 170 gram aynı marka salça 23.90 iken 430 gram aynı marka salça 29.90 siz ne çeşit bir hırsızsınız be. düşün artık şu halkın yakasından düşün. sattığınız alt tarafı sinek ölülerinin bolca içinde olduğu, ezilmiş paramparça olmuş domateslerden yapılmış salça. bunlar gibi halkın cebinde gözü olanlara hapis cezası gelmezse daha çok sikerler bizi. fotoğrafı kendim çektim. evrt 170 gram 23.90 ise 430 gram 29.90 nasıl oluyor? neredeyse 170 gramın fiyatına göre 65 tl olması gerek 430 gram salçanın.

son zamanlarda duyduğum en haklı isyanlardan birini içeren başlık.

muhtemelen birinin stoğu bitmiş ve yenilenen stok yüksek fiyattan satışa girmiştir. yani 430 gram olan da yakında pahalanacaktır merak etme. ayrıca git 430 gramı al, bu kadar tantana yapacak ne var dediğim olay.

salçanın üretim maliyeti yüksek değildir. bu durum ambalajın pahalı olmasından kaynaklanıyor.

ucuz olan salça zaten pahalı olan konserve kutusu. o teneke bile türk lirasından değerli.

1,5 litrelik kola 14.5 lira iken 2,5 litrelik kolanın 18 lira olmasıyla aynı mantıktır. 170 gram salça için bu kadar ambalaj kullanırsan olacağı bu. öncelikle sorulan soru doğru sorulmalıdır. bu ezik domateslerin kimyasallaştırılmış haline bu millet neden bu kadar para veriyor? ve bu soru migros’a değil başkasına sorulmalıdır!

bu hep kullanılan bir satış taktiği zaten… kozmetik markaları da hep yapar aynı hileyi.

ürünlerin fotoğrafta gramajları görünmediği için yorum yapamadım.

430 gram olanın skt tarihi 3 gün sonra bitiyordur muhtemelen!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir