WhatsApp’ta “Migros 1000 TL hediye çeki” mesajını alanlar dikkat! Sakın tıklamayın…

Sosyal medyada dolaşan hediye çeki dolandırıcılığı bir türlü bitmek bilmiyor. Migros, sosyal medyada 1000 TL hediye çeki dağıtıldığı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

featured

THY için gerçekleştirilen bilet dolandırıcılığının hemen ardından bu seferki adres vatandaşların sıklıkla kullandığı Migros marketleri oldu. Migros logosunu kullanarak WhatsApp ve Facebook üzerinden dolandırıcılık yapanlar tespit edildi. Konu hakkında Migros tarafından da açıklama geldi.

MİGROS 1000 TL HEDİYE ÇEKİ DOĞRU MU?

THY için gerçekleştirilen bilet dolandırıcılığının hemen ardından bu seferki adres vatandaşların sıklıkla kullandığı Migros marketleri oldu. Migros logosunu kullanarak WhatsApp ve Facebook üstünden dolandırıcılık yapanlar tespit edildi.

Migros için son günlerde ortaya atılan iddialarda sosyal medya ve WhatsApp üzerinden bazı kişilere gönderilen “Tebrikler! 1200 TL değerinde ücretsiz bir MiGROS kuponu almak için küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin. Sadece 321 kuponumuz kaldı, bu yüzden acele et.” şeklindeki mesaj dikkatlerden kaçmadı.

MİGROS’TAN AÇIKLAMA

Migros ise konu hakkında yaptığı açıklamasında kendi logolarını kullanarak dolandırıcılık yapanlardan uzak durulmasını istedi.

Migros açıklamasında, “Sosyal medyada ‘Migros’ logosu kullanılarak “Ücretsiz 250 TL değerinde Migros Kuponunuzu alın” yazan reklam görseli ile hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır. Belirtilen siteye bağlanarak anket yapmak sureti ile isim, adres ve telefon bilgileri talep edilmektedir. Yasal takip süreci işlemlerine başlamakla beraber, bu duyuruya itibar edilmemesini önemle rica ederiz.” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir