MHP’den Ahmet Davutoğlu’na özel video: 5 bin yıllık Türk devletinin en basiretsiz yöneticisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) resmî Twitter hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına cevap veren bir video yayınlandı. Yaklaşık 9 dakikalık videoda Davutoğlu için, "5 bin yıllık Türk devlet geleneğinin en basiretsiz yöneticisi" ifadeleri kullanıldı.

featured

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu arasındaki polemik hız kesmeden devam ediyor. MHP’den Davutoğlu’nun açıklamalarına 8 dakika 23 saniyelik bir videoyla cevap geldi.

Ahmet Davutoğlu’na Osmaniye’de protesto şoku: “Hareketin lideri Devlet Bahçeli”

DAVUTOĞLU DİYARBAKIR’DA METİN AÇIKLAMIŞTI

Davutoğlu’nun Diyarbakır’da açıkladığı “Kürt Meselesi: Yeni Bir Demokratikleşme Sürecinin Temel Unsurları” başlıklı metin sonrası, MHP lideri Devlet Bahçeli sert ifadelerle Davutoğlu’nu eleştirmişti.

Ardından Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Bahçeli’nin sözlerine cevap vermişti.

Ahmet Davutoğlu Malatya’da yuhalandı! Apar topar kaçırdılar…

MHP’DEN DAVUTOĞLU’NA ÖZEL VİDEO

Yaşanan sert polemikte son adım MHP’den geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) resmî Twitter hesabından yayınlanan uzun bir videoyla Ahmet Davutoğlu’nun geçmiş konuşmaları hatırlatıldı.

Davutoğlu’nun Çözüm Süreci’nden bugüne kadar yaptığı açıklamalarla terör örgütü PKK sorununu, Kürt sorunu gibi göstermeye çalıştığı vurgulandı. Davutoğlu için, “5 bin yıllık Türk devlet geleneğinin en basiretsiz yöneticisi” ifadeleri kullanıldı.

İşte MHP’nin Davutoğlu için özel olarak hazırladığı o video:

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir