Metrobüs sapığı kadın yolcunun fotoğrafını çekerken yakalandı! ‘Bacaklarını çekmeye utanmıyor musun?’

İstanbul'da Beylikdüzü'nden Avcılara doğru seyreden metrobüsteki bir sapık, kadın yolcunun fotoğrafını çekince ortalık karıştı. Metrobüsteki diğer yolcuların tepkisiyle karşılaşan erkek yolcu, "Bakın beni dinleyin. Tamam sileceğim" diyerek kendisini savunmaya kalktı. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

featured

Beylikdüzü’nden Avcılar’a doğru ilerleyen metrobüste dün saat 22.00 sıralarında bir erkek yolcu, kadın yolcunun fotoğrafını çekerken fark edildi.

“KADININ BACAKLARINI ÇEKMEYE UTANMIYOR MUSUN?”

Fotoğrafı çekilen kadın yolcu bağırarak tepki gösterdi. Metrobüsteki diğer yolcular da fotoğraf çektiği öne sürülen kişiye “Kadının bacaklarını çekmeye utanmıyor musun?” diye bağırdı.

“TAMAM SİLECEĞİM” DİYEREK KENDİSİNİ SAVUNDU

Fotoğrafı çeken yolcu ise “Bakın beni dinleyin. Tamam sileceğim” diyerek kendisini savundu. Metrobüstekilerle fotoğraf çeken kişi arasında bir süre tartışma devam etti. Daha sonra Avcılar’daki Cihangir-Üniversite Mahallesi durağında metrobüsten indirilen şüpheli, bekçilere teslim edildi.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Emniyete götürülen şüpheliye ‘Özel hayatı ihlal’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Fotoğrafları çekilen kadın ve bir yolcu da tanık olarak ifade verdi. Metrobüsteki tartışmayı ise bir yolcu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İETT otobüsündeki sapık mühendisten ‘pes’ dedirten ifade: ‘Başka kadınlara ait…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir