Meteoroloji açıkladı! İstanbul’da kar yağışı saat kaça kadar devam edecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da gece boyunca devam eden kar yağışının bugün de aralıklı olacak şekilde saat 18.00'e kadar devam etmesi bekleniyor.

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kastamonu kıyıları, Sinop ve Samsun çevrelerinde, öğle saatlerinde ise Ordu çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL’DA NE KADAR SÜRECEK?

Megakent İstanbul’da önceki gün sabah itibariyle aralıklı olarak görülen kar yağışı, dün akşam saatlerinde etkisini artırdı. Zaman zaman sağanak şeklinde görülen yağış, gece de devam etti. Kar yağışının bugün ağırlıklı sabah saatleri olmak üzere saat 18.00’e aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

“28-29 MART’TAN İTİBAREN 10 DERECELERE YAKLAŞIYORUZ”

Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel “28-29 Mart’tan itibaren 10 derecelere yaklaşıyoruz” derken, soğuk havaya sebep olan 3 etkenden 2’sinin zayıflamaya başladığını söyledi.

MOTOSİKLET, ELEKTRİKLİ SCOOTER VE MOTOKURYELER TRAFİĞE ÇIKABİLECEK

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bugün saat 10.00’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verileceğini bildirdi.

Yeniden yoğun kar yağışı uyarısı! İstanbul’a yine tehlikeli geliyor…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir