Kancayı sporculara taktı! Selin Ciğerci, milli basketbolcu Metecan James Birsen ile aşk yaşıyor

featured

Tek celsede anlaşmalı olarak boşandığı Gökhan Çıra’dan ‘severek ayrıldım’ açıklamasında bulunan Selin Ciğerci’nin yalnızlığı çok kısa sürdü.

10 Eylül’de 2 yıllık evliliğini bitiren ünlü fenomen yeni bir aşka yelken açtı. Verdiği ölüm haberleriyle sanat camiasında ‘felaket tellalı’ olarak bilinen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Selin Ciğerci’nin sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra’yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu! “Severek ayrıldım”

“DENEME AŞAMASINDAYIZ”

Aşk iddiasını doğrulayan Ciğerci şunları söylemişti:

“Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye’de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor. Denilenler gibi aramızda ciddi bir şey yok. Deneme aşamasındayız. Belki olur belki olmaz, belki bir hafta sonra görüşmeyi sonlandırabiliriz. Şuan için birbirimizi tanıma evresindeyiz sadece. Ciddi bir birliktelik olmadığı için kendisinin ismini açıklamam etik olmaz.”

BASKETBOLCU METECAN JAMES BİRSEN İLE AŞK YAŞIYOR

Onur Akay ise o basketçinin kim olduğunu açıkladı.

Kaynağının basketbol camiasından olduğunu ifade eden Akay, “Fenomen Selin Ciğerci’nin merak edilen basketbolcu sevgilisinin kim olduğunu, çok önemli bir kaynaktan öğrendim. Basketbol camiasından olan bu kaynağım, Selin Ciğerci’nin Fenerbahçe Beko’da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan Türk basketbolcu Metecan James Birsen’le aşk yaşadığını anlattı. Başarılı basketbolcunun kariyeri nedeni ile korktuğu bu ilişkiyi, iki taraf da yalanlayacak belki ama kaynağım çok sağlam ve eminim kısa sürede bu ikili basına yakalanacak.” ifadelerini kullandı.

METECAN JAMES BİRSEN KİMDİR?

Metecan James Birsen, 6 Nisan 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2.05 boyundaki oyuncu uzun forvet ve kısa forvet pozisyonlarında görev almaktadır.

İrlandalı bir anne ile Türk babanın çocuğu olan Metecan, basketbola Bilfen Koleji’nde başladıktan sonra Fenerbahçe Spor Okulu projesiyle bu günlere gelmiştir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir