Mesut Özil Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili açıklama yaptı!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, takımdaki geleceğiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yıldız futbolcu, Türkiye'ye tatile gelmediğini ve çocukluk aşkı Fenerbahçe'de hedeflerine ulaşmadan futbolu bırakmayacağını dile getirdi.

featured

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, son günlerde hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Yıldız oyuncu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim. Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum.

“TATİL YAPMAYA GELMEDİM”

Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım. Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur. Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Mesut Özil’den şok hareket! Fenerbahçe ile ipleri resmen kopardı…

Göbek göründü! Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe, görümcesinin düğününde çiftetelli oynadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir