Merve Dizdar Cannes’ta giydiği kıyafeti eleştirenlere ateş püskürdü

Cannes'a giden oyuncu Merve Dizdar, giydiği kıyafetle gündem olmuştu. Genç oyuncu, gelen yorumlara adeta ateş püskürdü. Eleştirilere videoyla yanıt veren Dizdar, "Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz" diye konuştu.

featured

Masumlar Apartmanı ve Ömer dizisiyle tanınan oyuncu Merve Dizdar‘ın Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’nde giydiği pembe ve tek kolunu açıkta bırakan elbise, sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuştu.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Çoğu kullanıcı, Dizdar’ın kıyafetini en hafif tabirle ‘rüküş’ bulmuştu. Dizdar, eleştirilere Instagram hesabından yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.

“BENİ BÖYLE KABUL EDECEKSİNİZ”

Eleştirileri dikkate almadığını belirten Dizdar, videosunda şu ifadeleri kullandı:

“Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi temsil ettin, berbat bir seçim yazanlar… Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum. Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir