Merve Boluğur’dan ilginç ilişki yorumu: “Egzozu bozuk kamyon gibiyim”

featured

Acemi Cadı adlı dizide “Ayşegül” karakterine hayat vermesiyle yıldızı parlayan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, YouTube kanalında yayınladığı videolarla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından soru-cevap gerçekleştiren güzel oyuncu, takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, yaptığı ilişki yorumu ile yine herkesi şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında kendi aşklarından ve ilişkilerin doğasından bahseden Merve Boluğur, “İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var” demişti.

İlişki yorumları şoke ediyor

Ünlü oyuncu, “Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. ‘Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var’ demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım” şeklinde konuşmuştu.

Boluğur, “Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin” ifadelerini kullanmıştı.

“Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum”

Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, “Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum” demişti.

Boluğur, “İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil. Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum” açıklamasını yapmıştı.

“İlişkide iyi değlim”

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran 33 yaşındaki güzel, son olarak Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yaptı.

Merve Boluğur, “İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?” sorusuna dikkat çeken çeken bir karşılık verdi.

Ünlü oyuncu, “Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir