Merve Boluğur bedava tatil için otellere mesaj mı atıyor?

featured

Rol aldığı son projelerinde hüsrana uğrayan ve yıllardır ekrandan uzak kalan ünlü oyuncu, önce kozmetik sektörüne girdi, sonra Youtuber oldu; ardından da şarkıcı…

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Merve Boluğur, bu son üç işinde de beklentilerini karşılayamadı. Ekonomik anlamda zorlanan güzel oyuncu, tek başına yaşadığı evin kirasını da ödeyemeyince ailesinin yanına taşındı.

Bir ara Instagram’dan zayıflama çayı reklamı yaparak cebini doldurmaya çalışan Merve Boluğur, havaların güzelleşmesiyle de tatil planları yapmaya başladı.

Eli boş döndü

Instagram’daki 3.7 milyon takipçisine güvenen güzel oyuncu, önce konaklamak istediği otelleri takibe alıp ardından resmi sitelerine ‘bedava ağırlanmak için’ mesaj gönderiyor. Birçok ünlü gibi bedava tatil yapmak isteyen ünlü oyuncu; Çanakkale ve Bodrum’daki otellere “Beni bedava ağırlar mısınız?” mesajları gönderdi.

Hızını alamayan 33 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya’nın tatiline sponsor olan Maldivler’deki bir otele de mesaj gönderdi.

Olumsuz yanıt olan güzel oyuncu, bu kez de yine Maldivler’deki dünyanın en gözde otellerinden biri olan Anantara Kihavah Maldives’e mesaj attı.

Merve Boluğur, üç gecesi 50 bin TL olan otelden de eli boş döndü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir