Yıldız Tilbe’nin sahnesine okuduğu şarkısı ile dalga konusu olan Merve Boluğur annesi Nehra Boluğur’u paylaştı! Kızını gölgede bıraktı

Oyunculuğun ardından müzik dünyasına adım atan Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı mekânda okuduğu şarkı ile tiye alınmıştı. Eleştirilere kulak tıkayan Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin doğum gününü kutladı.

featured

‘Acemi Cadı’, ‘Küçük Sırlar’ ve ‘Kuzey Güney’ gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, geçtiğimiz haziran ayında “Şşşşşşttttt” adlı şarkısını çıkarmıştı. 34 yaşındaki Boluğur, geçtiğimiz akşam Alaçatı’da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk oldu. Yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur’un, performansı sosyal medyada dalga konusu oldu.

Yıldız Tilbe’nin sahnesine çıkan Merve Boluğur’a büyük şok: ‘Hadi canlanın, abi biraz ayağa kalkın!’

Tüm eleştirilere kulak tıkayan Boluğur, yaptığı son paylaşımda annesi Nehra Boluğur’un doğum gününü kutladı. Bakımlı ve fit görünümüyle dikkat çeken Nehra Boluğur’u görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir