Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’in ateşli öpüşmesi hala gündemde! Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’ndan bomba açıklama

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit'in öpüşme sahnesi gündem olmuştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki uyum dizi dışında da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arkadaşlık konusunda samimi açıklamalarda bulundular.

featured

Her hafta kendi rekorunu kıran Yalı Çapkını dizisi oyuncuları gündemden düşmüyor. Dizideki tutkulu öpüşme sahneleriyle gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Hello dergisine kapak oldu.

Benzer Haberler
yali-capkini-seyran-ferit-opusme
Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dakikalarca öpüştü, sosyal medya yıkıldı
afra 2
IMDb Starmetre verileri açıklandı: Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ilk sırada
afra saracoglu2
Yalı Çapkını’nın yıldızı Afra Saraçoğlu sutyensiz pozlarıyla sınırları zorladı

Yalı Çapkını’nın ilk bölümünden itibaren yakaladıkları güzel ekran enerjisi dikkat çeken oyuncular açıklamalarında, ‘Arkadaş olmamızın etkisi neredeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz’ diyor.

Afra Saraçoğlu da dizinin Ferit’i Mert Ramazan Demir ile aynı fikirde. Güzel oyuncu açıklamasında ‘Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir